ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 4 παιδιά και μια μητέρα

ΗΠΑ: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 4 παιδιά και μια μητέρα
Σχολικό λεωφορείο
Associated Press / φωτογραφία αρχείου

Ο ασυνείδητος οδηγός παραβίασε την πινακίδα στάσης σχολικού λεωφορείου την ώρα που τα παιδιά αποβιβάζονταν.

Τέσσερα μικρά παιδιά και μια μητέρα παρασύρθηκαν από έναν οδηγό στο Μπρούκλιν το βράδυ της Τετάρτης, ο οποίος φέρεται να παραβίασε την πινακίδα στάσης σχολικού λεωφορείου, σύμφωνα με την αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες.

Η 41χρονη μητέρα, η οποία ήταν με ένα μωρό σε καρότσι, ήταν στη στάση για να παραλάβει τα δύο παιδιά της από το σχολικό όταν ένας οδηγός, προσπερνώντας με ταχύτητα το λεωφορείο, χτύπησε τη μητέρα με τα παιδιά, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Ήταν απλά τρομερό…», είπε μια μάρτυρας στη New York Post.

Και τα πέντε θύματα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών 8 και 5 ετών της μητέρας, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και είναι σε σταθερή κατάσταση. Τα άλλα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν ήταν 1 και 3 ετών.

Η μητέρα καρφώθηκε κάτω από το λεωφορείο, φωνάζοντας για βοήθεια, σύμφωνα με τη μάρτυρα. «[Η μητέρα] έκλαιγε πιθανώς νομίζοντας ότι θα πέθαινε, σκεπτόμενη φυσικά τα παιδιά της. Οπότε ήταν πολύ δραματικό», πρόσθεσε.

Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή, αλλά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από την αστυνομία λίγο μετά τη σύγκρουση. Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι μια γυναίκα ήταν στο όχημα, ενώ σύμφωνα με τη μάρτυρα το αυτοκίνητο ήταν μια λευκή Mercedes.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Αυτοκίνητο παρέσυρε νεοσύλλεκτους αστυνομικούς στην Καλιφόρνια

Παρέσυρε αστυνομικό προσπαθώντας να ξεφύγει με κλεμμένο αυτοκίνητο!

Ένοχος για 6 ανθρωποκτονίες άνδρας που παρέσυρε κόσμο τα Χριστούγεννα