ΚΟΣΜΟΣ

Μπρονξ: Νεκρός εντοπίστηκε ο ηθοποιός Frank Vallelonga Jr.

Μπρονξ: Νεκρός εντοπίστηκε ο ηθοποιός Frank Vallelonga Jr.
Getty Images

Frank Vallelonga Jr.: Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει νεκροψία/νεκροτομή που έχει διατάξει η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση θανάτου του ηθοποιού 

Νεκρός βρέθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης ο γνωστός ηθοποιός Frank Vallelonga Jr.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, το πτώμα του 60χρονου ηθοποιού βρέθηκε παρατημένο έξω από ένα εργοστάσιο παραγωγής λαμαρίνας νωρίς το πρωί της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου.

Μέχρι και αυτή την ώρα τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα, ωστόσο όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μετέδωσε η New York Post.

Η αστυνομία, όπως αναφέρει το Variety, απάντησε σε κλήση για έναν άνδρα αναίσθητο στην περιοχή του Μπρονξ γύρω στις 4 το πρωί της Δευτέρας, όπου όταν μετέβη βρήκε τον Vallelonga χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς να ανταποκρίνεται, ωστόσο δεν υπήρχαν εμφανή τραύματα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για την συμμετοχή του στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Green Book» ήταν ο γιος του «Tony Lip», τον οποίο ενσάρκωσε ο Βίγκο Μόρτενσεν στην εν λόγω ταινία. Ο Vallelonga στην ταινία υποδύθηκε τον ρόλο του θείου του Rudy Vallelonga.

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει νεκροψία/νεκροτομή που παραγγέλθηκε από την αστυνονομία, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube