Kirstie Alley: Η μάχη με τον καρκίνο και οι έρωτες της ζωής της

Newsbomb

Getty Imagews - Φωτογραφία αρχείου

Η αγαπημένη ηθοποιός Kirstie Alley έφυγε από τη ζωή και βύθισε στη θλίψη τον κόσμο του Χόλιγουντ.

Το Χόλιγουντ και οι fabs του σινεμά από τα ξημερώματα της Τρίτης θρηνούν την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού Kirstie Alley.

Η πρωταγωνίστρια της εμβληματικής ταινίας «Κοίτα ποιος μιλάει» έφυγε από τη ζωή στα 71 χρόνια, μετά από σύντομη μάχη που έδωσε με τον καρκίνo.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια της και συγκεκριμένα τα παιδιά της, Τρου και Γουίλιαμ , με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού στο Twitter.

«Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η απίστευτη, άγρια και στοργική μητέρα μας έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, που ανακαλύφθηκε μόλις πρόσφατα», ήταν τα συγκινητικά λόγια με τα οποία την αποχαιρέτησαν οι δικοί της άνθρωποι.

«Όσο εμβληματική ήταν στην οθόνη, ήταν μια ακόμα πιο καταπληκτική μητέρα και γιαγιά», συνεχίζει η ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στο πάθος, την αγάπη και τη δημιουργικότητα της Alley και ευχαριστεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιατρικού Κέντρου Moffitt για τη φροντίδα της.

Οι δύο γάμοι και οι υιοθεσίες των παιδιών της

Η Alley ήταν παντρεμένη με τον σχολικό της έρωτα από το 1970 έως το 1977 και έπειτα το 1983 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον ηθοποιό του Baywatch Πάρκερ Στίβενσον με τον οποίο χώρισαν το 1997.

Μετά από μια αποβολή κατά την εγκυμοσύνη της, η Kirstie Alley υιοθέτησε τον γιο της William True το 1992 και την κόρη της Lillie Price το 1995

Πάρκερ Στίβενσον αποχαιρέτησε κι εκείνος από την πλευρά του την ηθοποίο, με ανάρτήσή του στο Facebook

αφιέρωμα στην πρώην σύζυγό του στο Facebook.

«Αγαπητή Kirstie, είμαι τόσο ευγνώμων για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί και για τα δύο απίστευτα όμορφα παιδιά και τώρα εγγόνια που έχουμε. Θα μας λείψεις. Με αγάπη, Πάρκερ», έγραψε.

H Kirstie Alley με τον πρώην σύζυγό της, Πάρκερ ΣτίβενσονPaul Harris/Getty Images

Περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις

Η Alley δεν είχε πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση για αρκετό καιρό, εγειροντας ανησυχία για την υγεία της. Ήταν μάλιστα 8 Σεπτεμβρίου όταν δημοσίευσε το τελευταίο βίντεό της στο Instagram για να προωθήσει το προφίλ της στο Cameo

με την τελευταία της γνωστή θέαση κατά τη διάρκεια ενός βίντεο στις 8 Σεπτεμβρίου, καθώς προώθησε το προφίλ της στο Cameo στη σελίδα της στο Instagram,ενώ τον περασμένο Απρίλιο εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή The Masked Singer.

Το συγκινητικό «αντίο» του Τζον Τραβόλτα

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου της, μηνύματα από διάσημους ηθοποιούς και καλλιτέχνες κατέκλυσαν αμέσως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που ξεχωρίζει και συγκινεί είναι το μήνυμα του Τζον Τραβόλτα με τον οποίο, η Kirstie Alley είχε συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «Κοίτα ποιος μιλάει».

«Η Κίρστι ήταν μια από τις πιο ξεχωριστές σχέσεις που είχα. Σε αγαπώ, Κίρστι. Το ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε», έγραψε σε ανάρτηση του ο σταρ του Χόλιγουντ.

Οι δυο τους αναφέρεται, ότι είχαν μεγάλη «αδυναμία» ο ένας στον άλλον: «Αν δεν ήμουν ήδη παντρεμένη, θα τον είχα παντρευτεί», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Kirstie Alley.

Η καριέρα στη μικρή και μεγάλη οθόνη

Η Κίρστι Λουίζ Άλεϊ (Kirstie Louise Alley) γεννήθηκε στην πόλη Γουίτσιτα του Κάνσας.

Η Άλεϊ έγινε γνωστή για το ρόλο της ως Rebbeca Howe στην κωμική σειρά του NBC Cheers, στην οποία πρωταγωνίστησε από το 1987 έως το 1993, κερδίζοντας το Βραβείο Έμμυ και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού το 1991.

Πρωταγωνίστησε επίσης σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των:

  • Θερινό σχολείο (1987)
  • Φονική καταδίωξη (Shoot to Kill) (1988)
  • Κοίτα ποιος μιλάει (1989) και τις δύο συνέχειες
  • Sibling Rivalry (1990)
  • Μπερδέματα για δύο (It Takes Two - 1995)
  • Διαλύοντας τον Χάρι (Deconstructing Harry) του Γούντι Άλεν (1997)
  • Drop-Dead Gorgeous (1999).

Έλαβε το δεύτερό της βραβείο Έμμυ για τη δραματική τηλεταινία Η Μητέρα του Ντέιβιντ (David's Mother).

Από το 1997 έως το 2000 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του NBC Veronica's Closet, για την οποία έλαβε και άλλες υποψηφιότητες για Βραβεία Emmy και Χρυσές Σφαίρες. Στη δεκαετία του 2000, εμφανίστηκε σε ριάλιτι που περιστρεφόταν γύρω από τη ζωή της. Το 2013, επέστρεψε στην ηθοποιία στην βραχύβια τηλεοπτική κωμική σειρά με το όνομά της (Κίρστι), και το 2016, εντάχθηκε στη δεύτερη σεζόν της κωμωδίας τρόμου Scream Queens, παίζοντας το ρόλο της Ίνγκριντ Χόφελ (Ingrid Hoffel).

Διαβάστε επίσης:

Το συγκινητικό αντίο του Τζον Τραβόλτα στην Kirstie Alley

Θρήνος στο Χόλιγουντ: Πέθανε η δημοφιλής ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved