ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Ατύχημα σε λούνα παρκ στο Χάιντ Παρκ - Τρόμος στον αέρα

Τρομακτικό περιστατικό στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου
Τρομακτικό περιστατικό στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου

Ένα τρομακτικό στιγμιότυπο απο τη «Χώρα των Θαυμάτων» στην καρδιά του Λονδίνου κάνει το γύρο του κόσμου

Στιγμές τρόμου έζησαν δύο επισκέπτες του δημοφιλούς χώρου διασκέδασης Winter Wonderland στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου. Οι τυχεροί μέσα στην ατυχία τους θαμώνες του λούνα πάρκ έκαναν slingshot, όταν ξαφνικά είδαν να κόβεται η μια από τις δύο αλυσίδες που κρατούσαν την κάψουλα μέσα στην οποία βρίσκονταν.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε, η κάψουλα να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα, στηριζόμενη μονάχα στη μια αλυσίδα και να χτυπάει πάνω στη δοκό στήριξης, προκαλώντας πανικό σε όσους παρακολουθούσαν την τρελή πορεία της.

Το κάθισμα στο δημοφιλές χριστουγεννιάτικο αξιοθέατο του Λονδίνου έπεσε στη δοκό στήριξης και άφησε δύο άτομα, άνδρες και οι δύο σύμφωνα με πληροφορίες, εγκλωβισμένους μέσα να κοιτάζουν το κενό. Όταν σε κάποιο σημείο σταμάτησε να κινείται το παιχνίδι, απεγκλωβίστηκαν άμεσα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει το προσωπικό της Χώρας των Θαυμάτων του Χειμώνα να εμποδίζει την πρόσβαση στη διαδρομή αμέσως μετά το ατυχές περιστατικό, σε έναν χώρο που μαζεύει πολύ κόσμο τους χειμερινούς μήνες. Δείχνει επίσης οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου να παρακολουθούν το συμβάν.

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό που αμαυρώνει το δημοφιλές αξιοθέατο αυτόν τον χειμώνα, καθώς πρόσφατα έξω από την είσοδο σημειώθηκε ένα βίαιο περιστατικό με μαχαίρι.