ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Τραγωδία - 4χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πισίνα

Βρετανία: Τραγωδία - 4χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πισίνα
Centre Parks

Βρετανία: Το αγοράκι παρασύρθηκε από τα νερά που κυλούσαν ορμητικά στην πισίνα, με αποτέλεσμα να πνιγεί, ενώ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ανείπωτη τραγωδία για οικογένεια στη Βρετανία, όταν το 4χρονο αγοράκι τους βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε πισίνα στο «Centre Parcs», όπου η οικογένεια είχε μεταβεί για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Η βρετανική The Sun αναφέρετι ότι το αγοράκι παρασύρθηκε από τα νερά που κυλούσαν ορμητικά στην πισίνα, με αποτέλεσμα να πνιγεί, ενώ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Η μητέρα του παιδιού σε κατάσταση σοκ μαζί με το προσωπικό παρακολουθούσαν τις απέλπιδες προσπάθειες του πατέρα του παιδιού και άλλων παραθεριστών να σώσουν το παιδί, ωστόσο οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες, καθώς το αγοράκι είχε ήδη ξεψυχήσει.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση, ωστόσο ο θάνατος του 4χρονου δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που είδε το παιδί να παρασύρεται από το νερό.

Η πισίνα εκκενώθηκε και αποκλείστηκε η πρόσβαση ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το παιδάκι στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι: «Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε ότι ένα τετράχρονο αγόρι πέθανε μετά από ένα περιστατικό στο Centre Parcs Longleat κοντά στο Warminster λίγο μετά τις 11 π.μ. σήμερα το πρωί (24/12). Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του αγοριού αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Η τραγική μητέρα δήλωσε: «Είμαστε πολύ αναστατωμένοι, και η κόρη μου και ο άλλος γιος μου το είδαν επίσης».

Το θέρετρο εξέδωσε την εξής δήλωση: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την τραγική είδηση ​​ότι ένας μικρός επισκέπτης πέθανε στο Longleat Forest σήμερα (24 Δεκεμβρίου). Προσφέρουμε τη στήριξή μας στην οικογένεια και στους υπαλλήλους μας που παρείχαν άμεση βοήθεια. Οι σκέψεις μας παραμένουν με την οικογένεια σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή».