ΚΟΣΜΟΣ

Δύσκολες ώρες για τον Τζέρεμι Ρένερ: Εκχιονιστικό του πλάκωσε το πόδι

Δύσκολες ώρες για τον Τζέρεμι Ρένερ: Εκχιονιστικό του πλάκωσε το πόδι
Ο Τζέρεμι Ρένερ.
AP

Έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό είχε ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζέρεμι Ρένερ ενώ προσπαθούσε να καθαρίσει τα χιόνια στο σπίτι του - Σύμφωνα με εκπρόσωπό του η κατάστασή του είναι «κρίσιμη αλλά σταθερή».

Σύμφωνα με το TMZ, το εκχιονιστικό όχημα που είχε ο ηθοποιός με σκοπό να ανοίξει ένα μονοπάτι έξω από το σπίτι του στη λίμνη Τάχο, που είχε αποκλειστεί λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, πλάκωσε το ένα του πόδι, σύμφωνα με το TMZ. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ένας γείτονας -γιατρός στο επάγγελμα- ο οποίος προσπάθησε να του φροντίσει επί τόπου το τραύμα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζέρεμι είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση με τραυματισμούς που υπέστη μετά από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ενώ προσπαθούσε να απομακρύνει το χιόνι. Η οικογένειά του είναι στο πλευρό του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού στο Hollywood Reporter.

Η Daily Mail ανέφερε ότι ο ηθοποιός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

O Ρένερ είναι ιδιοκτήτης ενός ράντσου που βρίσκεται στη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. Σύμφωνα με τον Guardian μεγάλο μέρος των ΗΠΑ επλήγη από τη «χιονοθύελλα του αιώνα» με τουλάχιστον 60 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα.

Επίσης, σε μια ανάρτησή του πέρσι που βρίσκεται σε εκχιονιστικό, η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί και «προφητική», είχε γράψει: «Έχω απεριόριστο σεβασμό για τη Μητέρα Γη και τη Μητέρα Φύση ... Περιμένω να χάσω τη μάχη, αλλά πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.»

Οι φανς του ηθοποιού μετά την είδηση του τραυματισμού του έγραψαν στα social media ότι προσεύχονται για να γίνει καλά.

Σχετικές ειδήσεις