ΚΟΣΜΟΣ

«Ανακωχή» για Μαρί Σαντάλ και βασίλισσα Λετίθια - Τι γράφει ο διεθνής Τύπος

«Ανακωχή» για Μαρί Σαντάλ και βασίλισσα Λετίθια - Τι γράφει ο διεθνής Τύπος
Η Μαρί Σαντάλ με την βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας.
(Photo By Raul Terrel/Europa Press via Getty Images)

Αποκατάσταση στις σχέσεις τους φαίνεται πως έφερε ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Πρωτοσέλιδο στα διεθνή περιοδικά έχουν γίνει οι φωτογραφίες της Μαρί Σανταλ και της βασίλισσας της Ισπανίας Λετίθια, που απεικονίζουν τις δύο κυρίες να να περπατούν αγκαζέ στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως γράφουν, «το βράδυ της Κυριακής, (15/1) η 50χρονη βασίλισσα της Ισπανίας, και η 54χρονη Μαρί-Σαντάλ, αποχώρησαν από ελληνικό εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας αγκαζέ και χαμογελαστές».

hello.jpg
Το δημοσίευμα του περιοδικού Hello.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μια διαμάχη το 2018 είχε απομακρύνει τις δύο κυρίες, ωστόσο, από χθες φέρεται να έχουν βάλει στην άκρη τις διαφορές τους.

Πώς ξεκίνησε η κόντρα

Η διαμάχη των Λετίθια - Μαρί Σαντάλ ξεκίνησε το 2018, όταν η Λετίθια και η μητέρα του συζύγου της, Φελίπε, βασίλισσα Σοφία, λογομάχησαν μπροστά στις κάμερες στην Πασχαλινή Θεία Λειτουργία στη Μαγιόρκα.

Η Σοφία θέλησε να φωτογραφηθεί με τις εγγονές της όμως παρενέβη η νύφη της Λετίθια, και στη συνέχεια η βασίλισσα τότε η Σοφία προσπαθεί να την... βάλει στην θέση της.

Στη διαμάχη αυτή μπλέχτηκε με ένα tweet της η Μαρί-Σαντάλ όταν έγραψε: «Καμία γιαγιά δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση!» προκαλώντας τη Λετίθια.