ΚΟΣΜΟΣ

Ζιζέλ Μπούντχεν: Ξανά στην Κόστα Ρίκα με τον προπονητή ζίου ζίτσου

To τοπ μόντελ Ζιζέλ
To τοπ μόντελ Ζιζέλ
ΑΡ

Η Ζιζέλ Μπούντχεν περνάει περισσότερο χρόνο αθλούμενη στην Κόστα Ρίκα με τον εκπαιδευτή ζίου ζίτσου Χοακίμ Βαλέντε καθώς η σεζόν του πρώην συζύγου της Tομ Μπρέιντι φτάνει στο τέλος της. Oι φήμες για το νέο της έρωτα μετά το διαζύγιο επιμένουν

Η Ζιζέλ Μπούντχεν ξεκίνησε τη ρουτίνα γυμναστικής της για το 2023 στην Κόστα Ρίκα έχοντας τον εκπαιδευτή της στο ζίου ζίτσου Χοακίμ Βαλέντε «κυριολεκτικά στο πλευρό της» όπως έσπευσαν να σχολιάσουν τα σκανδαλοθηρικά έντυπα. Σε νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, το ζευγάρι εθεάθη να τρέχει μαζί στην Κόστα Ρίκα την περασμένη εβδομάδα, δύο μήνες αφότου το 42χρονο τοπ μόντελ, ετών, εθεάθη για πρώτη φορά να κάνει διακοπές με την οικογένειά της στο ίδιο μέρος.

Η Ζιζέλ και τα δύο παιδιά της, ο γιος της Μπέντζαμίν Ρέιν 12 ετών, και η κόρη της Βίβιαν Λέικ, 9 ετών, επισκέφτηκαν την Provincia de Puntarenas, μια επαρχία που βρίσκεται στην ακτή της Κόστα Ρίκα, μαζί με τον Βαλέντε τον εκπαιδευτή της οικογένειας, δύο εβδομάδες αφότου οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της από τον θρύλο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tομ Μπρέιντι.

Ο Βαλέντε εργάζεται μαζί με τους αδελφούς του, Πέδρο και Γκούι, στο Valente Brothers, το στούντιο που διατηρούν στη Φλόριντα. Οι φήμες οτι η Ζιζέλ και ο προπονητής είναι ζευγάρι φούντωσαν, μια πηγή ωστόσο κοντά στο μοντέλο έσπευσε να τις διαψεύσει. «Αυτός και τα δύο αδέρφια του είναι οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών της ίδιας και των παιδιών», είπε η πηγή στο PEOPLE. «Δεν βγαίνουν ραντεβού».

Οι τελευταίες κοινές φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν μετά την καταστροφική ήττα του Μπρέιντι στο παιχνίδι της Κυριακής(15/1). Η φετινή πορεία του Τομ Μπρέιντι και των Tampa Bay Buccaneers ολοκληρώθηκε στο Raymond James Stadium, όπου ηττήθηκαν εύκολα με 31-14 από τους Cowboys

Το supermodel είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με τον εκπαιδευτή της τον περασμένο Φεβρουάριο στο Instagram, γράφοντας ότι ένιωθε «δυνατότερη» από τότε που συμμετείχε στα μαθήματά του. «Πιστεύω ότι όσα περισσότερα εργαλεία έχουμε στην εργαλειοθήκη μας, τόσο το καλύτερο», έγραψε στην ανάρτηση. «Αισθάνομαι πιο δυνατή, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη από τότε που άρχισα να εξασκώ την αυτοάμυνα».

Η Μπούντχεν επέστρεψε στη Νέα Υόρκη μια εβδομάδα μετά το πρώτο της ταξίδι στην Κόστα Ρίκα και, στις φωτογραφίες που έλαβε η Daily Mail, εθεάθη να κατευθύνεται πίσω στο αεροδρόμιο αφού σταμάτησε στην έπαυλη της ίδιας και του Μπρέιντι στο Μανχάταν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν επίσης μετά το ταξίδι τους με τον μπαμπά τους, να απολαμβάνουν μεσημεριανό στην πιτσαρία Dellarocco's στο Brooklyn Heights, είπε μια πηγή στο Page Six. «Ο Μπρέιντι γευμάτιζε με τα παιδιά του... Ήταν χαρούμενοι και απολάμβαναν μια σειρά από νόστιμες πίτσες», αποκάλυψε η πηγή του ρεπορτάζ.

Νωρίτερα εκείνο τον μήνα, μια πηγή κοντά στον Μπρέιντι είπε στο PEOPLE ότι κανένας από τους δύο δεν σχεδιάζει να εμποδίσει τον άλλον να δει τα παιδιά του εν μέσω του διαζυγίου. Μετά τον χωρισμό, τα παιδιά τους θα έχουν «πλήρη πρόσβαση και στους δύο [γονείς], όποτε θέλουν», είπε

Η Ζιζέλ επέστρεψε επίσης στο μόντελινγκ μετά το διαζύγιο, πρωταγωνιστώντας σε μια νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton.Ο κολοσσός μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο της πολύχρωμης νέας καμπάνιας στο Instagram νωρίτερα αυτό το μήνα, συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Βραζιλιάνα καλλονή.

Με τους ήχους της μελωδίας των Rolling Stones «She's Like a Rainbow», το βίντεο δείχνει τη Ζιζέλ σε ένα στροβιλισμό από πολύχρωμες κουκκίδες να κουβαλάει πορτοφόλια από τη συλλογή Yayoi Kusama του Louis Vuitton ενώ είναι τόπλες και τζιν.