ΚΟΣΜΟΣ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το «κατηγορώ» της στους παπαράτσι - «Μου καταστρέφετε την ερωτική ζωή»

Η Έμιλι Ραταϊκόσφκι
Η Έμιλι Ραταϊκόσφκι
ΑΡ

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατηγορεί τους παπαράτσι ότι δυσκολεύουν την ερωτική της ζωή και καταστρέφουν τα ραντεβού της

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μίλησε δημόσια για το πώς ο ασφυκτικός έλεγχος των μέσων ενημέρωσης στην ερωτική της ζωή και το διαρκές κυνηγητό από τους παπαράτσι δεν την αφήνουν πλέον να βγαίνει τυχαία και να απολαμβάνει την ελευθερία της. Το μοντέλο, που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της τον περασμένο Σεπτέμβριο, μίλησε για το πώς η συνεχής παρουσία των παπαράτσι κάνει τα ραντεβού της «κάπως δύσκολο».

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast High Low, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (26/1), η Ραταϊκόφσκι είπε: «Προσπαθώ να βγαίνω άνετα ραντεβού και να μην είμαι με...χειροπέδες, και ήταν δύσκολο να το κάνω, σεβόμενη τους ανθρώπους που βλέπω» «Κάθε φορά που πάω σε άλλο ραντεβού, όλοι το ξέρουν. Έτσι, οι άλλοι άνθρωποι με τους οποίους βγαίνω το βλέπουν και ήταν κάπως δύσκολο γιατί φυσικά λένε «Δεν μίλησα μαζί της χθες το βράδυ» και μετά κυκλοφορούν φωτογραφίες μου έξω να δειπνώ με κάποιον άλλο. Είναι χάλια»

H Eμιλι ΡαταϊκόφσκιΑΡ

Η 31χρονη καλλονή, η οποία ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Sebastian Bear-McClard, πρόσθεσε ότι δεν θέλει «απαραιτήτως να ξέρει» αν τα άτομα με τα οποία βγαίνει έχουν βγει άλλα ραντεβού. Παραπονέθηκε ότι είναι «δύσκολο» να φωτογραφίζεται σε ραντεβού και της προκαλεί «τόσο πολύ άγχος», αφήνοντάς την «ντροπιασμένη» και κάνοντάς την να «ζητάει συγγνώμη» όλη την ώρα.

Η ταχύτητα με την οποία δημοσιεύονται φωτογραφίες από τα ραντεβού της έχει επίσης επηρεάσει πολλές από τις σχέσεις της, πρόσθεσε «Έχει μπερδέψει μερικές καταστάσεις», είπε. «Επειδή βγήκε πολύ γρήγορα και μετά η πίεση έγινε τόσο έντονη, και ήταν σαν να μην ξέρω καν αν μου αρέσει αυτό το άτομο»

Η Ραταϊκόφκσι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο και έκτοτε άρχισε να βγαίνει «Υπήρξαν περιπτώσεις, ιδιαίτερα με άλλους ανθρώπους που ίσως έχουν κάποιο είδος αναγνώρισης, όπου αυτό ήταν πολύ αγχωτικό για να συνεχιστεί». Το γνωστό μοντέλο συνδέθηκε ρομαντικά με τον κωμικό Pete Davidson, τον DJ Orazio Rispo, τον καλλιτέχνη Jack Greer και πιο πρόσφατα τον κωμικό Eric Andre.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το μοντέλο είπε ότι «τελείωσε» με τους άντρες που αισθάνονται ταπεινωμένοι από τις ισχυρές γυναίκες στο podcast της. Μιλώντας στην Olivia Ponton, είπε ότι πολλοί άντρες «πιστεύουν πραγματικά ότι θέλουν» μια σύντροφο που να είναι ανεξάρτητη, αλλά αργότερα συνειδητοποιούν ότι «δεν ξέρουν πώς να τη χειριστούν». «Το λατρεύουν, μετά σιγά σιγά αποδυναμώνονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτά τα συναισθήματα», εξήγησε. «Και μετά αγανακτούν μαζί σου και μετά αρχίζουν να σε αποδομούν. Και μετά επιστρέφεις στην αρχή».