ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με τη Μαντόνα: Το νέο της «πρόσωπο» στα βραβεία Grammy και τα σχόλια στο Twitter

Σάλος με την εμφάνιση της Μαντόνα στα Grammy
Σάλος με την εμφάνιση της Μαντόνα στα Grammy

Φωτιά πήραν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την τεράστια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Μαντόνα.

Η Mαντόνα ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στην 65η απονομή των βραβείων Grammy ωστόσο, εξέπληξε πολλούς θαυμαστές με το «νέο της πρόσωπο», καθώς έκανε μερικές χειρουργικές επεμβάσεις πρόσφατα και οι οπαδοί της αλλά και οι επικριτές της «οργίασαν» στα social media σχολιάζοντας την εμφάνισή της.

Η «βασίλισσα της ποπ» παρουσίασε τους νικητές των Grammy Σαμ Σμιθ και Kιμ Πέτρας για το τραγούδι τους "Unholy" και τους συνεχάρη για τη νίκη, ενώ παράλληλα αναγνώρισε τη σημασία που έχει η...διαφορετικότητα και οι νέες ιδέες.

Ένας θαυμαστής έγραψε «Προσπαθώ να αγνοήσω το γεγονός ότι η Mαντόνα έχει ένα εντελώς νέο πρόσωπο. #GRAMMYs», ανεβάζοντας ένα βίντεο με ένα meme της Adele να κοιτάζει μπερδεμένη έναν αγώνα μπάσκετ.

«Τι συνέβη στο πρόσωπο της Madonna; #GRAMMYs»,σχολίασε ένας άλλος. Μιλώντας για τις φωτογραφίες της που προβλήθηκαν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, ένας θαυμαστής έγραψε: «Αυτός μοιάζει με κάποιον που μιμείται τη Μαντόνα με φωτογραφίες της πραγματικής Μαντόνα στο βάθος. Τέλειωσε πραγματικά το πρόσωπό της.»

«Η Μαντόνα δείχνει καλή για την ηλικία της... αν η ηλικία της είναι βρικόλακας 2.700 ετών που τρώει ζωντανά μωρά και μικρά ζώα», είπε κάποιος άλλος. «Η Μαντόνα ήταν υποψήφια για το «Καλύτερο νέο πρόσωπο» στα φετινά βραβεία Grammy;» έγραψε ένας άλλος χρήστης.

«Ποια μαγική φόρμουλα χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του νέου προσώπου της #Madonna; Είμαι τόσο μπερδεμένος με τα #GRAMMY", ήταν ένα ακόμη απο τα σχόλια, με το χρήστη να προσθέτει στην ανάρτησή του ένα gif με ένα κορίτσι...που μπερδεύεται με τα μαθηματικά.

«Την αγαπώ και τη σέβομαι ως ένα μουσικό είδωλο, αλλά αυτό μου ράγισε την καρδιά. Δεν της μοιάζει πια», σχολίασε κάποιος άλλος. Οι περισσότεροι επανέλαβαν τις ίδιες σκέψεις, με έναν μάλιστα να την μπερδεύει με την ηθοποιό Ντρου Μπάριμορ.

Η...εμφανώς αλλαγμένη Mαντόνα απτόητη, ευχαρίστησε επίσης όλους τους αντάρτες που «σκαρφάλωσαν ένα νέο μονοπάτι και δέχθηκαν κριτική για όλο αυτό». Τους τελευταίους μήνες η 64χρονη σταρ έχει γίνει θέμα συζήτησης για τις αλλαγές στην εμφάνισή της, καθώς συχνά ανεβάζει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με προκλητικές εμφανίσεις, προκαλώντας συζητήσεις.