ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός στην Τουρκία: «Η οικογένεια μου έμεινε χωρίς σπίτι, φαγητό και νερό»

Σεισμός στην Τουρκία: «Η οικογένεια μου έμεινε χωρίς σπίτι, φαγητό και νερό»

Αγωνία για την τύχη των πληγέντων από τους καταστροφικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία - Τούρκοι από το εξωτερικό ανησυχούν για τους συγγενείς τους που έχουν μείνει άστεγοι, χωρίς νερό και φαγητό

Την ώρα που ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων από τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία ολοένα και μεγαλώνει, οι συγγενείς των πληγέντων ζουν το δικό τους δράμα.

Η Ευαγγέλια Γιασάρ, δικηγόρος που ζει στο Βέλγιο και η οικογένεια της βρίσκεται στο Γκαζιαντέπ περιέγραψε στο MEGA τις εφιαλτικές στιγμές που τις μετέφεραν οι συγγενείς της.

«Τώρα είναι καλύτερα αλλά στην αρχή, όταν έγινε ο σεισμός, ήταν πολύ δύσκολο να ξέρουμε πώς είναι, αν είναι ζωντανοί και ήταν δύσκολο και για εμάς να στείλουμε μηνύματα δεν είχαν ίντερνετ και μπαταρία», είπε η νεαρή κοπέλα.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί αγωνία, καθώς όπως δήλωσε η Ευαγγέλια, πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στο δρόμο χωρίς πρόσβαση σε νερό και φαγητό.

Μου είπε η ξαδέρφη μου και ο πατέρας μου ότι ήταν μια μεγάλη καταστροφή. Η πρώτη μέρα ήταν πάρα πολύ δύσκολη, είχε χιόνια και βροχή. Πριν από το σεισμό δημοσίευαν εικόνες με χιόνια. Μετά το σεισμό όλοι οι άνθρωποι είναι έξω χωρίς φαγητό, νερό, σπίτι. Όλη την νύχτα ήταν έξω», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις