ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στις ΗΠΑ: Το «καυτό» φιλί που έδωσε η Τζιλ Μπάιντεν στο σύζυγο της Κάμαλα Χάρις

Σάλος στις ΗΠΑ: Το «καυτό» φιλί που έδωσε η Τζιλ Μπάιντεν στο σύζυγο της Κάμαλα Χάρις

Η Τζιλ Μπάιντεν φίλησε στο στόμα τον άντρα της Καμάλα Χάρις και το ίντερνετ «πήρε φωτιά»

Tο γύρο του διαδικτύου έκανε ένα μάλλον...προκλητικό φιλί που έδωσε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν στο σύζυγο της Αμερικανίδας αντιπροέδρου, Ντάγκλας Έμχοφ λίγο πριν απο την ετήσια ομιλία του συζύγου της για την Κατάσταση του Έθνους.

Η κίνηση της κυρίας Μπάιντεν συζητήθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, περισσότερο και απο τις δηλώσεις του προέδρου Μπάιντεν για ζητήματα φλέγοντα, όπως οι σχέσεις με την Κίνα και η παροχή βοήθειας στην εμπόλεμη Ουκρανία.

Οι κάμερες κατέγραψαν την Τζιλ Μπάιντεν να φτάνει στο Κογκρέσο, να κατευθύνεται στη θέση της και να χαιρετά με ένα φιλί στο στόμα τον σύζυγο της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις. Αν και πεταχτό και προφανώς φιλικό, το φιλί έκανε τον γύρο του διαδικτύου, σε όλα τα κοντινά καρέ, αφού σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο. Οι ταμπλόιντ το χαρακτήρισαν «περίεργο» ενώ τα σχόλια στο διαδίκτυο πήραν φωτιά.

«Η πανδημία έληξε και επίσημα» σχολίασε κάποιος, ενώ ορισμένοι έφθασαν στο σημείο να σχολιάσουν «ντροπή»... «Nα βρείτε κάποιον να σας φιλάει οπως η Τζίλ Μπάιντεν τον Νταγκ Έμχοφ» έγραψε ένας άλλος.