ΚΟΣΜΟΣ

Κένταλ Τζένερ: «Άναψε» φωτιές η φωτογραφία του μοντέλου με το μιρκοσκοπικό μαγιό

Η Κένταλ Τζένερ δεν διστάζει να δείξει το σώμα της και να αναρτήσει στα social media στιγμιότυπα που
Η Κένταλ Τζένερ.
Instagram

Η Κένταλ Τζένερ δεν διστάζει να δείξει το σώμα της και να αναρτήσει στα social media στιγμιότυπα που τη δείχνουν χωρίς… περιττά ρούχα.

Η Κένταλ Τζένερ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αρκετές από τις αναρτήσεις της είναι άκρως αποκαλυπτικές.

Το μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν δεν διστάζει να δείξει το σώμα της και να αναρτήσει στα social media στιγμιότυπα που τη δείχνουν χωρίς... περιττά ρούχα. Χθες μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία είναι topless και ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της. Σήμερα επανήλθε με μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της.

Στα στιγμιότυπα που ανέβασε, ανάμεσα σε τεκίλες, παραλίες και πόζες με μπικίνι, το μοντέλο έβαλε και μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μαγιό-κορδόνι.

Είναι ίσως, η πρώτη φορά που η Κένταλ Τζένερ εμφανίζεται με ένα τόσο μικροσκοπικό μπικίνι στα social media. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «31 ώρες».

Σχετικές ειδήσεις

Κένταλ Τζένερ: Tόπλες στο Instagram

Κάιλι Τζένερ: Με μαύρο μπικίνι στα χιόνια

Κάιλι Τζένερ: Οι φωτογραφίες του γιου της και το μυστήριο με το όνομα