ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Ντύθηκε γοργόνα και κυκλοφορεί νέο τραγούδι - Τα μουσικά της «βέλη» στον Πικέ

Η Σακίρα ντύθηκε γοργόνα για τη νέα της δουλειά
Η Σακίρα ντύθηκε γοργόνα για τη νέα της δουλειά

Νέο τραγούδι-βόμβα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Σακίρα που συνεχίζει να εκφράζει με στίχους και μελωδίες τον πόνο και την οργή της για το χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ. 

Η «πληγωμένη» Σακίρα φαίνεται πως...το έχει ρίξει στη δουλεια αφενός για να ξεχάσει το επώδυνο διαζύγιό της με τον Ζεράρ Πικέ και αφετέρου για να εκτοξεύσει τα βέλη της στον ίδιο και τη νέα του αγαπημένη, Κλάρα Κία Μαρτί.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του «Session 53» με τον Bizarrap, η Σακίρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα πολυαναμενόμενο ντουέτο με τον Κολομβιανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Manuel Turizo. Για τις ανάγκες του νέου single με τίτλο «Copa vacia», (άδεια κούπα) η καλλιτέχνης εμφανίζεται με ουρά γοργόνας και ροζ μαλλιά, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς της. Το εξώφυλλο του τραγουδιού παρουσιάζει την 46χρονη σταρ ως μια ροζ γοργόνα με τα χέρια της τυλιγμένα με ένα θαλάσσιο σχοινί.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα απευθύνεται και στο νέο τραγούδι στον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και την 23χρονο σύντροφό του, όπως έκανε στο παρελθόν με τις πρόσφατες επιτυχίες της "Te Felicito", "Monotonía" και "Session # 53." Λίγοι μόνο στίχοι ήρθαν στο φως και αυτά τα δευτερόλεπτα φανερώνουν έναν αισθησιακό στίχο, πολύ μακριά από όσα δημοσίευσε η Σακίρα τον τελευταίο χρόνο, από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση της απιστίας του πρώην ποδοσφαιριστή και του διαζυγίου που ακολούθησε.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, το μέρος του τραγουδιού που έχει διαρρεύσει θα μπορούσε να είναι το ρεφρέν. Σ’ αυτό η Σακίρα τραγουδά: «Εδώ και καιρό διψάω για εσένα, δεν ξέρω γιατί. Έχω μείνει να θέλω περισσότερο και να θέλω να πιω από ένα άδεια κούπα»

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου ένα νέο τραγούδι με την συμπατριώτισσά της Karol G, προς το παρόν όμως δεν έχει δει το φως η καινούργια δουλειά, με τις δύο τραγουδίστριες να μην έχουν δώσει λεπτομέρειες για το θέμα προς το παρόν.

Η 32χρονη Carol G ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ της Mañana Será Bonito (Το αύριο θα είναι όμορφο), το οποίο αναμένεται να έχει πολλές συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένων των Shak, Anitta και Kim Petras.

Οι δυό σταρ συναντήθηκαν για να γράψουν ένα αισιόδοξο τραγούδι που θα έριχνε φως στη θλίψη της Σακίρα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και για το βίντεο κλιπ. Η Karol G τροφοδότησε αυτές τις φήμες αφού παρακολούθησε έναν αγώνα μπάσκετ φορώντας ένα φανελάκι που έγραφε «Te quedó grande» , την ίδια ατάκα που ακούγεται στην ερμηνεία της Σακίρα με τον Bizarrap.

Η θριαμβευτική μουσική επιστροφή της Σακίρα την έχει τοποθετήσει στην κορυφή των chart και της εξασφάλισε τρεις υποψηφιότητες για το βραβείο Premio Lo Nuestro. Σύμφωνα με το 20minutos, η Σακίρα ενδέχεται να δώσει συνέντευξη τις επόμενες ημέρες προκειμένου να διευκρινίσει τι πραγματικά συνέβη και να συζητήσει σχετικά με τον χωρισμό της από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της.

Στο μεταξύ, ο Πικέ και η Κλάρα Κία φέρεται να επιλέγουν να διατηρούν τον δρόμο της σιωπής χωρίς να σχολιάζουν κάτι δημοσίως.«Προτιμούν να έχουν αυτήν τη στάση παρά να αρχίσουν να μηνύουν τους πάντες, αν και σ’ αυτό το σημείο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί» δήλωσε πηγή κοντά στον πρώην ποδοσφαιριστή.