ΚΟΣΜΟΣ

Μπραντ Πιτ: Βραδινή έξοδος στο Παρίσι με την Ινές ντε Ραμόν

Μπραντ Πιτ: Βραδινή έξοδος στο Παρίσι με την Ινές ντε Ραμόν
Ο Μπραντ Πιτ.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο να συνομιλεί με άλλους στο τραπέζι τους στο Fouquets στα Ηλύσια Πεδία, ενώ κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο.

Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως έφτιαξε και πάλι τη ζωή του μετά την Αντζελίνα Τζολί καθώς ο ίδιος μαζί με τη νέα του σύντροφο, Ινές ντε Ραμόν, εθεάθησαν να απολαμβάνουν μια βραδινή έξοδο στη ρομαντική πόλη του Παρισιού την Παρασκευή. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter από το περιοδικό Paris Match, να συνομιλεί με άλλους στο τραπέζι τους στο Fouquet's στα Ηλύσια Πεδία, ενώ κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο.

Στο βίντεο, η ντε Ραμόν φαίνεται να φοράει ένα αστραφτερό ασημένιο φόρεμα, ενώ ο Πιτ φορούσε ένα μαύρο σμόκιν. Ο ηθοποιός βρέθηκε στη Γαλλία για να απονείμει τιμητικό βραβείο στον σκηνοθέτη του «Fight Club» Ντέιβιντ Φίντσερ, στα 48α κινηματογραφικά βραβεία César.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Ινές ντε Ραμόν και ο Μπραντ Πιτ έφτασαν στο Παρίσι χωριστά. Ο ηθοποιός προσγειώθηκε στο Παρίσι την Πέμπτη, ενώ η αγαπημένη του μια μέρα αργότερα. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Πιτ αρνήθηκε να σχολιάσει τη φημολογούμενη σχέση τους.

Σχετικές ειδήσεις

Μπραντ Πιτ: Έκανε το επόμενο βήμα με την Ινές ντε Ραμόν - Παρελθόν η Αντζελίνα Τζολί

Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα απιστίας του Χόλιγουντ - Από την Μέγκαν Φοξ και την Σακίρα στους Πιτ-Άνιστον

Μπραντ Πιτ: Με πολύχρωμα ρούχα – Εντυπωσιάζουν οι στιλιστικές επιλογές του ηθοποιού