ΚΟΣΜΟΣ

Ντάνι Άλβες: Ποινή φυλάκισης οκτώ έως δέκα χρόνια η πρόταση της εισαγγελίας

Ντάνι Άλβες: Ποινή φυλάκισης οκτώ έως δέκα χρόνια η πρόταση της εισαγγελίας
Associated Press

Αντιμέτωπος με μια ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα δέκα χρόνια ενδέχεται να τεθεί ο Ντάνι Άλβες, λόγω της υπόθεσης σεξουαλικής επίθεσης

Εντός του 2023 θα εκδικαστεί η υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης , την οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε μια 23χρονη κοπέλα από τον Ντάνι Άλβες σε μπαρ της Βαρκελώνης.

Από το εισαγγελικό γραφείο που ερευνά τη συγκεκριμένη καταγγελία ανακοινώθηκε ότι ο 39χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός θα περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου μέσα στο 2023.

Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, αν κριθεί ένοχος θα έρθει αντιμέτωπος με μια ποινή φυλάκισης η οποία θα ανέρχεται σε 8 με 10 χρόνια, όπως αναφέρεται στην πρόταση της εισαγγελίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Elespanol.com αντιμετωπίζει «αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης με διείσδυση του άρθρου 179 του Ποινικού Κώδικα που έχει ποινή φυλάκισης μεταξύ 4 και 12 ετών».

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να εξαπατήθηκε από τον Nτάνι Άλβες, για να μπει στο μπάνιο του κλαμπ της Βαρκελώνης και στη συνέχεια δέχθηκε την επίθεση που κατήγγειλε.