ΚΟΣΜΟΣ

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Είχα τρεις αποβολές πριν τον θάνατο του γιου μου

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Είχα τρεις αποβολές πριν τον θάνατο του γιου μου
H Τζορτζίνα Ροντρίγκες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
AP

H Τζορτζίνα Ροντρίγκες, σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκάλυψε πως είχε τρεις αποβολές πριν από την απώλεια του γιου της, μετά τη γέννα.

H σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, στον νέο κύκλο της σειράς «I am Georgina», αναφέρεται στην οικογένεια της. Στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, η 29χρονη μιλά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι περιμένει δίδυμα, αλλά μόνο το κοριτσάκι τους γεννήθηκε ζωντανό.

«Ήμουν πολύ φοβισμένη σε κάθε υπέρηχο (σ.σ. πριν από τη γέννηση των διδύμων), ένιωθα πολύ πιεσμένη γιατί είχα τρεις αποβολές και ήμουν κομμάτια ψυχολογικά», φέρεται να λέει η Ισπανίδα.

Επίσης η διάσημη μητέρα μιλά για τον τρόπο που χειρίστηκε την απώλεια του γιου της, αλλά και πώς μίλησε για τον χαμό του στα άλλα παιδιά της οικογένειας.

Η Τζορτζίνα φαίνεται ότι δεν τα ενημέρωσε άμεσα για το λυπηρό συμβάν, αλλά τους είπε ότι θα γεννηθεί μετά την αδελφούλα τους.

«Καθώς είχα ακόμα κοιλιά, τους είπα πως ο Άνχελ θα περίμενε λίγο ακόμα για να γεννηθεί. (…) Μέχρι να τους πει ο Κριστιάνο πως ο Άνχελ ήταν στον παράδεισο. Ήταν μία δόση ρεαλισμού», ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις

Κριστιάνο Ρονάλντο: Εξοργίστηκε με τον διαιτητή, «τρελάθηκε» ο Πορτογάλος (video)

Έξαλλος Κριστιάνο Ρονάλντο: Έβγαλε το περιβραχιόνιο και κλωτσούσε μπουκάλια

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Χορεύει» τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Αλ Νασρ (video)