ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντάνι Άλβες έστειλε γράμμα στη σύζυγό του από τη φυλακή: «Ζητάω άλλη μια ευκαιρία»

Ο Ντάνι Άλβες έστειλε γράμμα στη σύζυγό του από τη φυλακή: «Ζητάω άλλη μια ευκαιρία»

Ο Ντάνι Άλβες ξεσπά σε επιστολή που στέλνει μέσα από τη φυλακή στη σύζυγό του η οποία έλαβε την απόφαση να τον χωρίσει

Μέσα από το κελί του στη φυλακή, όπου παραμένει εδώ και περίπου δύο μήνες, ο Ντάνι Άλβες έστειλε μια επιστολή στη σύντροφο του, Χοάνα Σανθ, έπειτα από την απόφασή της να τον χωρίσει.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή κοπέλα σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου, ζητά από την Ισπανίδα, επί 6 χρόνια σύζυγό του, να ξανασκεφτεί την απόφαση της για διαζύγιο.

«Καταλαβαίνω τον πόνο που σου προκάλεσε αυτή η άδικη κατάσταση», λέει μεταξύ άλλων ο πρώην μπακ της Μπαρτσελόνα ο οποίος διαψεύδει τα όσα αναφέρει η καταγγελία που τον βαραίνει.

Παράλληλα στην επιστολή που έφερε στο φως η εκπομπή «Y Ahora Sonsoles», ζητά όπως λέει, μια δεύτερη ευκαιρία από τη ζωή για να διασωθεί η μεταξύ τους σχέση.

Αναλυτικά η επιστολή του Ντάνι Άλβες:

«Αγαπημένη Χοάνα. Περάσαμε οκτώ χρόνια με πολύ αγάπη, τρυφερότητα, σεβασμό και φροντίδα ο ένας για τον άλλον. Τα τελευταία χρόνια μαζί σου έμοιαζαν ευκολότερα και πιο ευχάριστα. Εσύ και τα παιδιά μου, ο Ντάνι Φίλιο και η Βικτόρια, είστε τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή μου.

Μεγαλώσαμε μαζί από την ημέρα που συναντηθήκαμε. Από το πρώτο λεπτό χτίσαμε μια νέα ζωή, μαζί. Συντροφεύσαμε ο ένας τον άλλον για τόσα χρόνια, κάναμε τις ζωές μας, πιο δυνατές και ασφαλείς. Τώρα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, λυπάμαι για την απόφασή σου κι ελπίζω η ζωή να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να σε αγαπήσω ξανά.

Καταλαβαίνω τον πόνο που σου προκάλεσε αυτή η άδικη κατάσταση την οποία βιώνουμε, καταλαβαίνω ότι δεν μπόρεσες να αντέξεις όλη αυτή την πίεση. Τα γεγονότα για τα οποία κατηγορούμαι είναι εντελώς άγνωστα σε μένα και τις αξίες που με καθοδηγούν στη ζωή: αγάπη, σεβασμός και προσπάθεια.

Θα συνεχίσω να παλεύω όπως έκανα πάντα, πιστεύοντας στον εαυτό μου και με τη στήριξη και την πίστη όσων ξέρουν ποιος πραγματικά είμαι: θα παλέψω μέχρι το τέλος μαζί με την ανεπιφύλακτη αγάπη των παιδιών μου, των γονιών μου και όσων βρίσκονται στο πλευρό μου, για να αποδείξω σύντομα την αθωότητά μου σε ολόκληρο τον κόσμο»

Με πληροφορίες από Μarca