ΚΟΣΜΟΣ

Zιζέλ Μπούντχεν: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο - «Μου σκότωσε τα όνειρα»

H Ζιζέλ με τον πρώην σύζυγό της, Τόμ Μπρέιντι
H Ζιζέλ με τον πρώην σύζυγό της, Τόμ Μπρέιντι
Α.Ρ

Η Ζιζέλ Μπούντχεν έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της για το πολύκροτο διαζύγιό της με τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τομ Μπρέιντι

Η 42χρονη Ζιζέλ ποζάρει για το νέο τεύχος Απριλίου του Vanity Fair και μιλάει για πρώη φορά για το διαζύγιό της. Στις σελίδες του περιοδικού εξομολογήθηκε για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της και απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μήνες για την ίδια και τον πρώην σύζυγό της.

Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι χώρισαν επίσημα τον Οκτώβριο του 2022 μετά από μήνες εικασιών ότι ο 13χρονος γάμος τους είχε λήξει προ πολλού, μετά απο επεισοδιακούς καυγάδες και διαφωνίες. Το supermodel αποκάλεσε τον χωρισμό ως τον «θάνατο του ονείρου της», ενώ διέψευσε τις φήμες ότι έδωσε στον επαγγελματία του ποδοσφαίρου τελεσίγραφο αναγκάζοντάς τον να επιλέξει ανάμεσα στη σχέση τους και την αθλητική του καριέρα.

Μιλώντας στο Vanity Fair αποκάλεσε τις εικασίες γύρω από τον χωρισμό της «πολύ επώδυνες», ενώ τόνισε οτι το μόνο που «ήθελε ήταν όλα τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα». «Πάντα τον επευφημούσα και θα συνεχίσω για πάντα», είπε. «Αν υπάρχει ένα άτομο που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με. Θέλω να πετύχει και να κατακτήσει. Θέλω όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου»

Την ίδια στιγμή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το διαζύγιό της είχε οποιαδήποτε σχέση με την απόφαση του Τομ να ανανεώσει το συμβόλαιό του και τόνισε οτι ο λόγος για τον χωρισμό τους μετά από 13 χρόνια γάμου ήταν πολύ πιο αθώος, υποστηρίζοντας ότι το ζευγάρι απλώς «χώρισε». Συνειδητοποίησαν ότι ήθελαν «διαφορετικά πράγματα» τόνισε.

«Μερικές φορές μεγαλώνεις μαζί με τον άλλο. Μερικές φορές χωρίζεις», είπε. «Όταν ήμουν 26 χρονών και εκείνος 29 ετών, γνωριστήκαμε, θέλαμε μια οικογένεια, θέλαμε να κάνουμε πράγματα μαζί. Καθώς περνά ο καιρός, συνειδητοποιήσαμε ότι απλά θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τώρα έχουμε μια επιλογή να κάνουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς τον άλλο. Σημαίνει απλώς ότι για να είσαι αυθεντικός και να ζήσεις αληθινά τη ζωή που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να έχεις κάποιον που μπορεί να σε συναντήσει στη μέση, σωστά; είναι χορός. Είναι μια ισορροπία».

Το σούπερ μόντελ - του οποίου η καριέρα γνώρισε τεράστια αναζωπύρωση μετά τον χωρισμό της- απέκλεισε επίσης τις φήμες ότι είναι «κατά του ποδοσφαίρου», λέγοντας ότι «λάτρευε» να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της στο γήπεδο.