ΚΟΣΜΟΣ

Παντρεύτηκε η ανηψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Η λαμπερή τελετή στην κορυφή του βουνού

To ζεύγος λίγο πριν το γάμο
To ζεύγος λίγο πριν το γάμο
Ιnstagram

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Αμέλια Σπένσερ, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γκρεγκ Μάλετ στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Αμέλια Σπένσερ, παντρεύτηκε τον εδώ και χρόνια αγαπημένο της Γκρεγκ Μάλετ σε έναν λαμπερό γάμο στην κορυφή του βουνού. Το ζευγάρι, που είναι μαζί 14 χρόνια, γιόρτασε τον έρωτά του στη φάρμα La Cotte κοντά στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Σημαίνει τόσα πολλά για εμάς να παντρευτούμε εδώ», είπε η 30χρονη Αμέλια στο περιοδικό Hello!. «Μεγαλώνοντας εδώ μαζί τα τελευταία 14 χρόνια, όλες οι πιο ευτυχισμένες στιγμές μας είναι εδώ. Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό τώρα».

Μερικά από τα μέλη της οικογένειας που παρευρέθηκαν ήταν η δίδυμη αδερφή της Aμέλια, η λαίδη Ελίζα και τα άλλα δύο αδέρφια τους, λαίδη Κίτι και ο αδελφός τους Σάμιουελ. Η Daily Mail ανέφερε επίσης ότι ο πατέρας της νύφης και ο αδερφός της εκλιπούσας πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, 9ος κόμης Σπένσερ, δεν έδωσε το παρών στη μεγάλη μέρα της κόρης του. Δεν έχει γίνει γνωστό γιατί. Δεν είναι επίσης σαφές εάν παρευρέθηκαν στο γάμο άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Αν και το ζευγάρι ήταν αρκετά διακριτικό εν όψει της μεγάλης του μέρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Aμέλια «ανέβασε» μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, παραμονές της τελετής.

Στη φωτογραφία, οι δυο τους κοιτάζουν με αγάπη ο ένας τον άλλον στον χώρο που θα γινόταν ο γάμος τους. «Πολύ σύντομα…» έγραφαν στη λεζάντα της κοινής ανάρτησης. Τον Ιούλιο του 2020, ο 33χρονος προπονητής φυσικής αγωγής και διατροφολόγος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι ζήτησε από την Αμέλια να τον παντρευτεί, αποκαλώντας την ημέρα που έκανε πρόταση γάμου την «καλύτερη» της ζωής του.

Ο πατέρας της νύφης Τσαρλς μοιράστηκε στη συνέχεια τον ενθουσιασμό του για τον αρραβώνα τους στο Twitter, λέγοντας ότι ήταν «πολύ χαρούμενος» για την κόρη του και τον Μάλετ. «Στέλνω και στους δύο αγάπη και κάθε ευχή για τη ζωή τους μαζί. Μου αρέσει που ο Γκρεγκ ζήτησε την ευλογία μου πριν κάνει πρόταση γάμου. Πολύ γλυκό», έγραψε.