ΚΟΣΜΟΣ

Προεκλογικό σόοου Ερντογάν πάνω από τα συντρίμμια με τελετή θεμελίωσης 17.902 νέων κατοικιών

Ερντογάν
AP

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστησε τελετή θεμελίωσης για 17.902 νέες κατοικίες σε 11 σεισμόπληκτες περιοχές

Προεκλογικό σόοου πάνω από τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός τα οποία καλά καλά, δεν έχουν προλάβει να μαζευτούν έκανε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος οδεύει πιο ευάλωτος από ποτέ στις εθνικές εκλογές.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστησε τελετή θεμελίωσης για 17.902 νέες κατοικίες σε 11 σεισμόπληκτες περιοχές. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ σαράντα έξι μέρες μετά τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου μπήκαν τα πρώτα θεμέλια για κατοικίες σεισμόπληκτων.

Μάλιστα η τελετή μεταδόθηκε σε ταυτόχρονες ζωντανές συνδέσεις της τουρκικής προεδρίας από διάφορες περιοχές παρουσιάζονται οικοδομικές εργασίες σε εξέλιξη.

Σήμερα, με τη συμμετοχή του Ερντογάν, του κυβερνητικού του εταίρου Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και του υπουργού Περιβάλλοντος, Αστικοποίησης και Κλιματικής Αλλαγής Μουράτ Κουρούμ, τίθενται τα θεμέλια 17.902 κατοικιών σε 11 επαρχίες ταυτόχρονα με την τελετή στο Καχραμανμαράς.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ξανά τελετή στην επαρχία Χατάι, ενώ σε δύο ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή περισσότερων από 20 χιλιάδων σπιτιών.