ΚΟΣΜΟΣ

Halle Bailey: Δεκατρείς ώρες την ημέρα στο νερό για την ταινία «Η μικρή γοργόνα»

Halle Bailey: Δεκατρείς ώρες την ημέρα στο νερό για την ταινία «Η μικρή γοργόνα»
AP

Τα γυρίσματα της ταινίας «η μικρή γοργόνα» γίνονταν μέσα σε δεξαμενές νερού 

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας της Disney «Η μικρή γοργόνα» (The Little Mermaid), αλλά και στο μήνυμα της νέας μεταφοράς του γνωστού παραμυθιού, αναφέρθηκε η ηθοποιός Χάλι Μπέιλι, μιλώντας στο περιοδικό Edition.

Όπως είπε χρειάστηκε να βρίσκεται μέσα στο νερό κάποιες φορές ακόμα και για 13 ώρες την ημέρα καθώς τα γυρίσματα της ταινίας σε σκηνοθεσία του Ρομπ Μάρσαλ, γίνονταν μέσα σε δεξαμενές νερού.

«Πίεσα όσο μπορούσα τον εαυτό μου. Και νιώθω ότι το μήνυμα από την Άριελ ήταν πως πρέπει να ξέρεις ότι το έχεις πάντα μέσα σου», είπε η Μπέιλι.

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι η ταινία θα δώσει μια πιο σύγχρονη ματιά στην κλασική ιστορία της μικρής γοργόνας.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για τη δική μου εκδοχή της ταινίας γιατί σίγουρα έχουμε αλλάξει την οπτική τού να θέλει να φύγει από τον ωκεανό για ένα αγόρι», είπε η Μπέιλι. «Είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Έχει να κάνει με τον εαυτό της, τον σκοπό της, την ελευθερία της, τη ζωή της και το τι θέλει», πρόσθεσε.

«Ως γυναίκες είμαστε καταπληκτικές, είμαστε ανεξάρτητες, είμαστε μοντέρνες, είμαστε τα πάντα. Και χαίρομαι που η Disney αγγίζει μερικά από αυτά τα θέματα» τόνισε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Το τρέιλερ της Μικρής Γοργόνας είναι «Ουάου» και πρέπει να το δεις

Ιαπωνία: Λύθηκε το μυστήριο της μουμιοποιημένης «γοργόνας»

Σακίρα: Ντύθηκε γοργόνα και κυκλοφορεί νέο τραγούδι - Τα μουσικά της «βέλη» στον Πικέ

Σχετικές ειδήσεις