ΚΟΣΜΟΣ

Ολίβια Γουάιλντ: Νιώθει προδομένη από τη φίλη της Ραταϊκόφσκι μετά τα φιλιά με τον Στάιλς

Ολίβια Γουάιλντ: Νιώθει προδομένη από τη φίλη της Ραταϊκόφσκι μετά τα φιλιά με τον Στάιλς
ΑP

Η Ολίβια Γουάιλντ αισθάνεται ότι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι παραβίασε τον «κώδικα φιλίας» με το να φιλιέται δημόσια με τον πρώην της.

Mετά την κυκλοφορία του βίντεο με τα φιλιά που του Χάρι Στάιλς και της Έμιλι Ραταϊκόφσκι δημοσιεύματα θέλουν την πρώην του τραγουδιστή, Ολίβια Γουάιλντ, να αισθάνεται «προδομένη».

Πριν από δύο εβδομάδες, η Γουάιλντ εθεάθη να διασκεδάζει μαζί με το μοντέλο και κατά τα φαινόμενα, νυν του πρώην της, στο after-party του Vanity Fair για τα Όσκαρ.

Σύμφωνα με τη DailyMail, η Ολίβια Γουάιλντ αισθάνεται ότι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι παραβίασε τον «κώδικα της φιλίας». Ωστόσο, η πηγή αποκάλυψε επίσης ότι η Γουάιλντ είναι αποφασισμένη να μην αφήσει αυτή την προδοσία να την καταβάλει και εστιάζει στο να προχωρήσει στη ζωή της.

«Δεν θέλει να παρασυρθεί σε αυτό το χάος και αρνείται να πάει πίσω στη ζωή της», λέει άτομο από το περιβάλλον της και προσθέτει: «Επικεντρώνεται στην καριέρα της και τα παιδιά της και φέρεται να είναι ανοιχτή στο να βγει ξανά ραντεβού, αλλά μόνο αν βρει κάποιον που νιώθει ότι της αξίζει».

Σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης με τον Τζέισον Σουντέκις, πρώην της και πατέρα των παιδιών της, η ίδια πηγή τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να τα ξαναβρούν.

Σχετικές ειδήσεις

Χάρι Στάιλς: Τα καυτά φιλιά με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο Τόκιο

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Τα παθιασμένα φιλιά με τον Χάρι Στάιλς - Αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα