ΚΟΣΜΟΣ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Τα παθιασμένα φιλιά με τον Χάρι Στάιλς - Αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Τα παθιασμένα φιλιά με τον Χάρι Στάιλς - Αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι.
ΑP

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με πρωταγωνιστές τους Χάρι Στάιλς και Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με τον Χάρι Στάιλς και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Το ζευγάρι αντάλλαξε καυτά φιλιά σε κεντρικό δρόμο του Τόκιο, ξαφνιάζοντας το Χόλιγουντ, αφού δεν έχει γίνει καμία είδηση γνωστή για τις σχέσεις μεταξύ τους.

Εκτός αυτού, πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Χάρι Στάιλς είναι σε σχέση με την influencer, Yan Yan Chan, ενώ από την άλλη, η Ραταϊκόφσκι βγαίνει ραντεβού με τον κωμικό, Έρικ Αντρέ.

Ο Στάιλς και η Ραταϊκόφσκι, ωστόσο, ανατρέπουν τα παραπάνω. Στο κλιπ που δημοσιεύτηκε από τη Daily Mail, φαίνονται σε τρυφερές στιγμές, ανταλλάσσοντας φιλιά ενώ στηρίζονται πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Έδειχναν να μην τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ βρίσκονταν μπροστά σε αρκετό κόσμο που τους αναγνώρισε, κατά το δημοσίευμα της DailyMail. Ο 30χρονος τραγουδιστής βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Ιαπωνία, λόγω της περιοδείας του, «Love On Tour», εκεί

Πηγή από το περιβάλλον του, δήλωσε πρόσφατα στη Mirror: «Ο Χάρι βλέπει κάποια. Καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της μετά το τσίρκο γύρω από τη σχέση του με την Ολίβια Γουάιλντ. Αλλά οι στενοί του φίλοι γνωρίζουν όλοι για το ειδύλλιο. Αν και είναι νωρίς, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά».

Η Ραταϊκόφσκι από την άλλη, απασχολεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κατά καιρούς για τους διαφορετικούς συντρόφους της.

Μερικοί από αυτούς είναι ο Πιτ Ντέιβιντσον, ο Έρικ Αντρέ, ο Τζακ Γκριρ, ενώ φήμες που κυκλοφορούσαν τον Οκτώβρη, ήθελαν το μοντέλο να έχει «μαγέψει» και τον Μπραντ Πιτ.

Σχετικές ειδήσεις

Ραταΐκόφσκι: «Ήμουν πολύ δυστυχισμένη, είχα μείνει 45 κιλά» - Η εξομολόγηση για το επώδυνο διαζύγιο

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ο αποτυχημένος γάμος που την οδήγησε στα αντικαταθλιπτικά

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το «κατηγορώ» της στους παπαράτσι - «Μου καταστρέφετε την ερωτική ζωή»