σελεμπριτι μαμάδες
ΚΟΣΜΟΣ

Baby Boom: Ριάνα, Χίλαρι Σουάνκ και άλλες 8 διάσημες που θα γίνουν μαμάδες το 2023

Δέκα ξένες celebrities ανακοίνωσαν ότι κυοφορούν και ότι μέσα στο 2023 θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους - Τρυφερές αναρτήσεις και δημόσιες ευχές, ξεχώρισαν στους λογαριασμούς τους στα Social Media, με κάποιες να περιμένουν με αγωνία το πρώτο τους μωράκι και άλλες να χαρίζουν στο πρώτο τους παιδί ένα αδερφάκι.

Μοντέλα, ηθοποιοί και αθλητές ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο είτε το πρώτο τους παιδί είτε να καλωσορίσουν νέα μέλη στην οικογένεια τους. Πρόκειται για Nepo babies που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα, αλλά θα έρθουν στον κόσμο το 2023.

Περιμένοντας τον ερχομό ενός νέου μέλους στη οικογένεια τους, δέκα διάσημες έγκυες celebrities αποδεικνύουν πως η εγκυμοσύνη είναι μια από τις ευτυχισμένες περιόδους που μπορεί να διανύσει μια γυναίκα.

Χίλαρι Σουάνκ: Είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα

Η Χίλαρι Σουάνκ μαζί με τον Φίλιπ Σνάιντερ ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι θα γίνει μητέρα και μάλιστα περιμένει δίδυμα με τον σύντροφό της.

Τον Ιανουάριο η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζέιμς Κορντέν όπου μίλησε για το δέος που ένιωθε για το θαύμα της εγκυμοσύνης και τις ικανότητες του γυναικείου σώματος.

«Νιώθω ότι οι γυναίκες είναι υπερήρωες. Τι κάνουν τα σώματά μας; Έχω έναν καινούργιο σεβασμό που μόλις ανακάλυψα. Εννοώ, αγαπώ τις γυναίκες. Πάντα τις αγαπούσα, αλλά τώρα λέω “Ουάου, μπορούμε να κάνουμε αυτό το πράγμα”», είχε πει.

Σε άλλη συνέντευξή της, η Σουάνκ είπε ότι αντιμετώπισε τις πρωινές ναυτίες αλλά από τη στιγμή που μπήκε στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης αισθάνεται πολύ καλύτερα. «Οι φίλοι μου μού λένε ότι όταν περιμένεις δίδυμα, είναι όλα διπλά, διπλάσιες οι ορμόνες, διπλάσιες οι ναυτίες, διπλάσια όλα», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Στη συνέχεια μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι ήθελε να αποκτήσει παιδιά αλλά δεν συνέβη σε νεότερη ηλικία καθώς είχε μία λαμπερή καριέρα και παράλληλα δεν είχε συναντήσει τον σωστό άνδρα έως τα 40 της χρόνια.

«Είναι κάτι που το σκεφτόμουν ως νέα. Ήταν κάτι στο μυαλό μου και τώρα είναι ωραίο να είμαι εδώ και να είμαι έγκυος. Είχα μία καριέρα και έως πριν από πέντε χρόνια δεν είχα τη σωστή σχέση. Όλα τα στοιχεία πρέπει να συνδυαστούν και να είναι σωστά», ξεκαθάρισε η Σουάνκ.

Κάλεϊ Κουόκο: Έγκυος στο πρώτο της μωρό η ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς κωμικής σειράς, «Big Bang Theory», Κάλεϊ Κουόκο, περιμένει το πρώτο της μωρό με τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, Τομ Πέλφρι. Την είδηση είχε κάνει γνωστή τον Οκτώβριο η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που είχε κάνει και είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της ανέφερε επίσης και το φύλο του νέου μέλους της οικογένειάς τους που θα είναι κοριτσάκι.

«To κοριτσάκι μας, Pelphrey, έρχεται το 2023. Αισθάνομαι παραπάνω από ευλογημένη», ανέφερε στη λεζάντα.

Σάρα Σνουκ: H πρωταγωνίστρια του «Succession» περιμένει το πρώτο της μωρό

Η Σάρα Σνουκ, η πετυχημένη ηθοποιός της σειράς «Succession», ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον κωμικό Ντέιβ Λόσον. Η ηθοποιός αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν της σειράς «Succession».

«Είναι συναρπαστικό», είπε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Entertainment Tonight για την εγκυμοσύνη της καθώς κρατούσε την φουσκωμένη κοιλίτσα της. «Αισθάνομαι υπέροχα», τόνισε η ηθοποιός η οποία διανύει την 32η εβδομάδα της κύησης.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα της νέας σεζόν της σειράς «Succession», ήταν έγκυος αλλά ήταν δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς.

Ναόμι Οσάκα: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η διάσημη πρωταθλήτρια τένις

Η Ναόμι Οσάκα που βρίσκεται σε σχέση από το 2019 με τον ράπερ Cordae, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η ίδια είχε ανακοινώσει το γεγονός στους διαδικτυακούς της φίλους με μια γλυκιά ανάρτηση στο Twitter.

Η διάσημη τενίστρια που πέρυσι είχε αποχωρήσει από το Roland Garros για λόγους ψυχικής υγείας, είχε δημοσιεύσει στο Twitter μια φωτογραφία από τον υπέρηχο που έκανε γράφοντας: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο αλλά υπάρχει ένα update μικρής ζωής το 2023».

«Τα τελευταία χρόνια ήταν ενδιαφέροντα το λιγότερο, αλλά θεωρώ ότι οι στιγμές με προκλήσεις στη ζωή είναι και οι πιο διασκεδαστικές. Αυτοί οι λίγοι μήνες μακριά από το άθλημα μου έδωσαν πραγματικά μια νέα αγάπη και εκτίμηση για το άθλημα στο οποίο έχω αφιερώσει τη ζωή μου. Συνειδητοποιώ ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο, κάθε μέρα είναι μια ευλογία και μια περιπέτεια. Ξέρω ότι έχω πολλά να περιμένω στο μέλλον και ανυπομονώ μια μέρα το παιδί μου να δει έναν από τους αγώνες μου και να πει σε κάποιον 'αυτή είναι η μαμά μου'. Το 2023 θα είναι η χρονιά που θα είναι γεμάτη μαθήματα για μένα», έγραφε σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media.

Στο τέλος της ανακοίνωσή της, η τενίστρια έγραψε «δεν νομίζω ότι είναι απόλυτα σωστό μονοπάτι στη ζωή αλλά πάντα ένιωθα ότι εάν κινείσαι μπροστά και με καλές προθέσεις θα βρεις τελικά τον δρόμο σου».

Ριάνα: Περιμένει δεύτερο παιδί

Η Ριάνα είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Η 34χρονη τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στη σκηνή του Super Bowl 2023, στη διάρκεια του ημιχρόνου, ντυμένη στα κόκκινα, αποκαλύπτοντας την κοιλιά της.

Τη μεγάλη αποκάλυψη έκανε από τις πρώτες στιγμές της εμφάνισής της, χαϊδεύοντας την κοιλιά της και αφήνοντας ανοιχτό το φερμουάρ του ρούχου της.

Κρις Μάρσαλ: Η ηθοποιός από το «For All Mankind» περιμένει το πρώτο της παιδί

Η Κρις Μάρσαλ θα γίνει για πρώτη φορά μαμά φέτος. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «For All Mankind» και ο σύζυγός της, Τέντ Ντόλαν, επιβεβαίωσαν στο PEOPLE την είδηση.

«Η χρονική στιγμή που έγινε δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλεια γιατί το μωρό θα έρθει κατά τη διάρκεια της παύσης των παραστάσεων μου. Θα έχουμε όλο το καλοκαίρι να ξεκουραστούμε πριν επιστρέψω στη δουλειά», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Άσλεϊ Χίνσο: Έγκυος στο τρίτο παιδί

Ο Τόφερ Γκρέις και η Άσλεϊ Χίνσο που είναι έξι χρόνια παντρεμένοι, περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τα συναρπαστικά νέα του κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του τον Σεπτέμβριο στο «The Kelly Clarkson Show».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Θα εκμεταλλευτώ αυτή τη στιγμή στην εθνική τηλεόραση για να πω πόσο όμορφη και καταπληκτική είναι η σύζυγός μου», ανέφερε.

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο Χάρι Πότερ θα γίνει πατέρας

Πατέρας θα γίνει ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο γνωστός σε όλους «Χάρι Πότερ». Όπως ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο εκπρόσωπος του 33χρονου, η σύντροφός του Έριν Νταρκ είναι έγκυος.

«Είναι απόλυτα ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να γίνουν μια τριμελής οικογένεια», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού στη βρετανική Mirror.

«Το είπαν πρόσφατα στις οικογένειες και τους φίλους τους. Είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή», συμπλήρωσε η πηγή.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ γνώρισε την 38χρονη σήμερα ηθοποιό το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας Kill Your Darlings.

Κάρεϊ Μάλιγκαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί

H Κάρεϊ Μάλιγκαν είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και η αποκάλυψη έγινε με την εμφάνισή της σε εκδήλωση για τα «American Film Institute Awards» τον Ιανουάριο όπου η ταινία στην οποία συμμετέχει φέτος, «She Said» ήταν ανάμεσα σε αυτές που τιμήθηκαν.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον μουσικό Μάρκους Μάμφορντ. Γνωρίστηκαν το 2011 και παντρεύτηκαν το 2012 στην Αγγλία, ενώ το 2015 υποδέχτηκαν την κόρη τους και το 2017 τον γιο τους.

Μαρία Μενούνος: Μαμά για πρώτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο,
καθώς έπειτα από δέκα χρόνια προσπαθειών πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από το podcast της, στο οποίο μίλησε για την μητρότητα και εξομολογήθηκε πόσο δυσκολεύτηκε προκειμένου να αποκτήσει τον καρπό του έρωτά της με τον 55χρονο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Εάν εσύ ή κάποιος που γνωρίζεις έχει έρθει αντιμέτωπος με την υπογονιμότητα – έχω υπάρξει κι εγώ εκεί. Είναι μια μοναχική και οδυνηρή διαδρομή, η οποία νιώθεις ότι είναι ατελείωτη.

Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος και τίποτα δεν δούλεψε, παρά τις προσπάθειές μου. Σήμερα, έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία προσπαθειών, και μεγάλης ευγνωμοσύνης στην παρένθετη μητέρα – θα είμαι ευλογημένη με το παιδί μου. Στο σημερινό επεισόδιο του podcast μοιράζομαι αποκλειστικά πληροφορίες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ από το ταξίδι μου στη μητρότητα».

Στο απόσπασμα η Μαρία Μενούνος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είχαμε κάνει εμφύτευση για δυο και πραγματικά πίστευα ότι θα έχουμε δύο. Παρακαλούσα γι’ αυτό τα βράδια στις προσευχές μου και πραγματικά πίστευα ότι θα λειτουργήσει. Όταν κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο αφού πέτυχε η εγκυμοσύνη, η παρένθετη μητέρα μάς έστειλε σε ένα ηχητικό μήνυμα ότι το μωρό πάει πολύ καλά. Εκείνη τη στιγμή εγώ και ο Κέβιν ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι καθώς πιστεύαμε ότι έχουμε δίδυμα.

Θα ήταν υπέροχο. Τότε η παρένθετη μας είπε “το παιδί είναι πολύ καλά” και παγώσαμε. Κατάλαβα τον πόνο τόσων ανθρώπων εκείνη τη στιγμή γιατί πραγματικά ήμουν σίγουρη ότι πρόκειται να έχουμε δύο παιδιά. Έπειτα άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα στο πρόσωπό μου. Αυτή η νοητική αλλαγή από το όχι, αυτό δεν συμβαίνει, αλλά έχεις ένα παιδί, πήρε ένα δευτερόλεπτο ή ίσως ένα λεπτό. Απλώς πρέπει να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις και είμαστε τόσο ευγνώμονες. Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει τι μπορούμε να χειριστούμε».

Σχετικές ειδήσεις

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Πατέρας θα γίνει ο «Χάρι Πότερ» - Έγκυος η σύντροφός του

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Έγκυος η ηθοποιός - Θα γίνει πατέρας ο Λευτέρης Χαρίτος

Ριάνα: Έλαμψε και στα Όσκαρ μετά το Super Bowl – Η εντυπωσιακή εμφάνιση της εγκυμονούσας ποπ σταρ

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ