ΚΟΣΜΟΣ

Στίβεν Τάιλερ: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης - «Ήταν συναινετικό», απαντά ο ίδιος

Στίβεν Τάιλερ: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης - «Ήταν συναινετικό», απαντά ο ίδιος
O Στίβεν Τάιλερ.
(Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Γυναίκα μέσω της κόρης της καταγγέλει τον τραγουδιστή των Aerosmith πως την αποπλάνησε κατά την εφηβεία της - Τι απαντά ο ίδιος

Αντιμέτωπος με μια καταγγελία σύμφωνα με την οποία κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικη γυναίκα, κοπέλα βρίσκεται ο frontman των Aerosmith Στίβεν Τάιλερ.

Η Τζούλια Χόλκομπ αναφέρει η μητέρα της δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της ερωτικής σχέσης που είχε μαζί του όταν ήταν έφηβη. Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη τη δεκαετία του 70' όταν ο καλλιτέχνης ήταν 20 ετών και η γυναίκα 16.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Rolling Stones», η Χόλκομπ διατείνεται ότι η μητέρα της εξαιτίας του τραγουδιστή υπέφερε από συναισθηματική δυσφορία ενώ την έπεισε να του παραδώσει την κηδεμονία της. Όπως υποστηρίζει δεν μπορούσε να αντισταθεί στη «δύναμη, τη φήμη και οικονομική άνεση» του Τάιλερ.

Παράλληλα το «Rolling Stones» παραθέτει και ένα απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Τάιλερ στα οποία αναφέρεται σε μια σχέση με μία 16χρονη ενώ στις ευχαριστίες αναγράφεται και το όνομα της ίδιας της Τζούλια Χόλκομπ.

Μπορεί στην ίδια τη μήνυση να μην κατονομάζεται ο Τάιλερ , αλλά όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Rolling Stone έχει μιλήσει ανοιχτά για τα όσα έζησε με τον Τάιλερ στο παρελθόν, παραπέμποντας απευθείας από τα απομνημονεύματα του ίδιου του Tyler.

Ο τραγουδιστή των Aerosmith κατέθεσε, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, μια μακροσκελή απάντηση στους ισχυρισμούς, οι οποίοι διατυπώθηκαν σε μια αγωγή τον Δεκέμβριο του 2022.

Μέσω αυτής, ο 75χρονος υποστηρίζει, ότι η ενάγουσα συναίνεσε στη σεξουαλική τους σχέση και ότι είχε ασυλία ως νόμιμος κηδεμόνας της εκείνη την εποχή, σύμφωνα με έγγραφα που έφεραν στην επιφάνεια, ξένα sites.

Ακόμη, ο Τάιλερ ισχυρίστηκε ότι η κατήγορος, Τζούλια Μίσλεϊ, «δεν έχει υποστεί καμία ζημία ή βλάβη ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε ενέργειας του εναγομένου» και πως «αν διαπιστωθεί ότι η ενάγουσα έχει υποστεί ζημία, τότε οι όποιες ζημίες δεν προκλήθηκαν από τον ίδιο».