ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι: Ποια είναι η 33χρονη γυναίκα της ζωής του - Το «γαμήλιο» πάρτι των 400.000 ευρώ

O Mπερλουσκόνι με τη Μάρτα Φασίνα
O Mπερλουσκόνι με τη Μάρτα Φασίνα
Instagram

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «είναι καλύτερα», δήλωσε φίλος του που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εδώ και ημέρες με επιπλοκές χρόνιας λευχαιμίας

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι «καλύτερα από ό,τι ήταν», δήλωσε την Παρασκευή (7/4) ο φίλος του Φεντέλε Κονφαλονιέρι, αφού τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται για λοίμωξη των πνευμόνων που προκλήθηκε από χρόνια λευχαιμία.

Ο 86χρονος δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνο την Τετάρτη, πυροδοτώντας εικασίες ότι η ζωή του μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο και οδηγώντας μια σειρά από συγγενείς και φίλους στο κρεβάτι του.

Οι γιατροί του είπαν ότι έπασχε από λευχαιμία «εδώ και αρκετό καιρό» και ότι πρόσφατα είχε αναπτύξει πνευμονική λοίμωξη. Ο Κονφαλονιέρι, ο οποίος έχει εργαστεί στην επιχειρηματική αυτοκρατορία του Μπερλουσκόνι για δεκαετίες, τον επισκέφτηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Ερωτηθείς στη συνέχεια αν είναι αισιόδοξος, απάντησε: «Ναι».

Τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι πήγαν επίσης το απόγευμα στο νοσοκομείο για να τον δουν. Κανένας από αυτούς δεν μίλησε σε δημοσιογράφους που περίμεναν, αλλά ο μικρότερος γιος του, Λουίτζι, έκανε ένα νεύμα ότι όλα πάνε καλά, καθώς έφευγε από το κτήριο.

Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Μπερλουσκόνι

Στο πλευρό του και η σύντροφός του Μάρτα Φασίνα, η 33χρονη γυναίκα την οποία ο «Καβαλιέρε» παντρεύτηκε συμβολικά την περασμένη άνοιξη, μετά απο αντιδράσεις των παιδιών του που φοβήθηκαν σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες» οτι η νέα κυρία Μπερλουσκόνι θα «βάλει χέρι» στην περιουσία του που ανέρχεται στα 5,6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Μάρτα Φασίνα είναι βουλευτής του κόμματος Forza Italia. Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2020, όταν εκείνη κατάφερε να κερδίσει την εκτίμησή του και την αγάπη του, στέλνοντας του μια σειρά από γράμματα που τον γοήτευσαν τόσο πολύ που εγκατέλειψε την μακροχρόνια σύντροφό του μετά από 12 χρόνια σχέσης.

Η Φασίνα έχει πτυχίο λογοτεχνίας από το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης, σύμφωνα με την ιταλική ειδησεογραφική ιστοσελίδα ANSA, και μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 16.000 ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram όπου κάνει αναρτήσεις κυρίως πολιτικού περιεχομένου.

Έχει επίσης χιλιάδες ακολούθους στο λογαριασμό της στο Facebook, που επίσης φαίνεται να είναι κυρίως για ενημερώσεις σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές της προσπάθειες.

Η πολυτελής τελετή

Ο 86χρονος πρώην πρωθυπουργός και η αγαπημένη του ήθελαν να παντρευτούν κανονικά, αρκέστηκαν όμως σε μία «γιορτή αγάπης», όπως έγραψαν τότε οι ταμπλόιντ. Το πάρτι που στοίχισε σύμφωνα με τη Daily Mail 400.000 ευρώ έγινε σε μια ιστορική ιδιοκτησία που ονομάζεται Villa Gernetto στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Μάρτα ήταν «προσβεβλημένη και πολύ θυμωμένη που δεν έκαναν κανονικό γάμο».

Η τελετή έμοιαζε πολύ με γάμο και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ο Μπερλουσκόνι στέκεται δίπλα στη νύφη που φορά ένα λευκό νυφικό και κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια. Σε μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Facebook τον Ιανουάριο, ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός κοιτάζει στα μάτια την 32χρονη Μάρτα και της εύχεται «χρόνια πολλά»

Φήμες λένε οτι η απροκάλυπτη στοργή του πρώην πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν μέρος μιας προεκλογικής εκστρατείας για την προεδρία. Απτόητος από τα προβλήματα υγείας, τα ερωτικά σκάνδαλα και την προχωρημένη ηλικία του, ο Μπερλουσκόνι εγκαινίασε νέο κεφάλαιο στη ζωή του.