ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλος ο δικηγόρος της Καϊλή για την αποφυλάκιση Παντσέρι - «Εξοργιστικό, αηδιαστικό»

Έξαλλος ο δικηγόρος της Καϊλή για την αποφυλάκιση Παντσέρι - «Εξοργιστικό, αηδιαστικό»
Getty Images

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Βέλγος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, ο οποίος προανήγγειλε τη σκληρή στάση που θα κρατήσει απέναντι στους δικαστές του προανακριτικού συμβουλίου.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, η Εύα Καϊλή, θα βρεθεί για πολλοστή φορά ενώπιον του προανακριτικού συμβουλίου, όπου θα ζητήσει εκ νέου να αφεθεί ελεύθερη, την ώρα που ήδη θα έχει αποφυλακιστεί ο φερόμενος ως εγκέφαλος του Qatar Gate, Αντόνιο Παντσέρι.

Ο Βέλγος δικηγόρος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε εξοργισμένος με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση και για το γεγονός πως τόσο ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, όσο και ο Αντόνιο Παντσέρι, έχουν καταφέρει να πετύχουν την αποφυλάκιση.

«To πιο εξοργιστικό, αηδιαστικό και απίστευτο πράγμα είναι ότι ο κύριος Παντσέρι είναι εκτός φυλακής γιατί - ελπίζω να κάθεστε- έχει… κατάθλιψη. Και είπε επίσης πως έχει πρόβλημα και με τα μάτια του. Θα είμαι σκληρός τώρα. Έχω πρόβλημα με τη μέση μου, έχω πρόβλημα με τα πάντα. Αυτός δεν μπορεί να είναι λόγος» ανέφερε ο Σβεν Μαρί.

Ταυτόχρονα κατήγγειλε ότι η Εύα Καϊλή δέχεται πιέσεις ώστε να ομολογήσει, προαναγγέλλοντας ότι στην επόμενη συνεδρίαση του προανακριτικού συμβουλίου θα εμφανιστεί «σκληρός και προκλητικός» απέναντι στους δικαστές.

«Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του κ. Παντσέρι, πολύ αμφιβάλλω για το αν λέει την πραγματικότητα και όλη την αλήθεια για όλους. Κατάφερα την περασμένη εβδομάδα να δω όλες τις βιντεοσκοπημένες ανακρίσεις του κ. Παντσέρι. Σίγουρα στο τέλος του χρόνου λέει ότι η κ. Ευα Καϊλή έχει διαφθαρεί» τονίζει ο Βέλγος δικηγόρος και συνεχίζει:

«Η κ. Καϊλή έχει ανακριθεί περισσότερες από 20 ώρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες από την αστυνομία. Ήταν σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Δεν τους αρέσει αυτό. Γιατί; Γιατί αυτές δεν είναι οι απαντήσεις που θέλουν. Και έτσι αυτό σημαίνει ότι το ένταλμα σύλληψης κατά της κ. Καϊλή δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ένταλμα σύλληψης υπό πίεση. Ποια είναι η πίεση; Ότι δεν βγαίνεις από τη φυλακή, αν δεν ομολογήσεις».

Σχετικές ειδήσεις

Qatargate: Εκτός φυλακής ο Παντσέρι - «Βράζει» ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή

Εύα Καϊλή: «Είμαι αθώα, με βλέπουν ως τρόπαιο»

Δημητρακόπουλος: «Παίζει ρόλο και η εμφάνιση της Εύας Καϊλή για τη μη αποφυλάκισή της