ΚΟΣΜΟΣ

Ντέλαγουερ: 3 τραυματίες απο πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο

Το εμπορικό κέντρο στο Ντέλαγουερ
Το εμπορικό κέντρο στο Ντέλαγουερ

Τουλάχιστον 3 άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε ένα εμπορικό κέντρο του Ντέλαγουερ το βράδυ του Σαββάτου (8/4), σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας.

Τρεις άνθρωποι δέχθηκαν πυρά και τραυματίστηκαν στο εμπορικό κέντρο Christiana στο Ντέλαγουερ το βράδυ του Σαββάτου (8/4). Και τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία το ένα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αστυνομικοί λένε ότι άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού στο χώρο του εστιατορίου, αλλά τα τραύματά τους δεν σχετίζονται με πυροβολισμούς. Η αστυνομία κλήθηκε στο εμπορικό κέντρο Christiana Mall στο Νιούαρκ γύρω στις 6:43 μ.μ. (τοπική ώρα) όπου εντόπισαν τρία άτομα με τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Κανένας ύποπτος για τον πυροβολισμό δεν τέθηκε υπό κράτηση το βράδυ του Σαββάτου, ανακοίνωσαν οι αρχές προσθέτοντας ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί πόσοι ύποπτοι εμπλέκονται. Οι ανακριτές πιστεύουν ότι αυτό είναι αποτέλεσμα μιας διαμάχης μεταξύ πολλών υπόπτων και τουλάχιστον ενός εκ των θυμάτων.

Το εμπορικό κέντρο παραμένει κλειστό για έρευνες.