ΚΟΣΜΟΣ

Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης τους

Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης τους

Η πρώην σύζυγός του Τζέρεμι Ρένερ κατηγορεί τον ηθοποιό πως κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη και απείλησε την ίδια με όπλο

Νέες σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρους του διάσημου ηθοποίου Τζέρεμι Ρένερ από την πρώην συζυγό του Σάνι Πατσέκο.

Ανάμεσα στο διαζευγμένο ζευγάρι υπήρξε στο παρελθόν σοβαρή δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της 10χρονης κόρης τους ωστόσο η μεταξύ τους κόντρα φαίνεται πως συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τη Marca, η Σάνι Πατσέκο καταγγέλλει ότι ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ κάνει χρήση ουσιών και κακοποίησε συναισθηματικά, σωματικά και σεξουαλικά την κόρη τους αλλά και ότι επιτέθηκε στην ίδια, όταν της έβαλε όπλο στο στόμα και την απειλούσε ότι θα πατήσει τη σκανδάλη.

Σημειώνεται ότι το 2020, ο Τζέρεμι Ρένερ είχε ζητήσει από το δικαστήριο να μειώσει το ύψος της διατροφής που δίνει κάθε μήνα στην πρώην σύζυγό του από 30.000 δολάρια σε 11.000 δολάρια, με την ίδια να τον επικρίνει και να δηλώνει ότι «αυτή η κίνηση ήταν ένα μικρό δείγμα του τι αντιμετώπιζε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του».

Ο Τζέρεμι Ρένερ από την πλευρά του, όπως είναι λογικό, διαψεύδει τα πάντα κατηγορώντας την πρώην σύντροφό του ότι έκανε χρήση ναρκωτικών αλλά και ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Παράλληλα, η νομική ομάδα του ηθοποιού κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ότι εκμεταλλεύτηκε τη φήμη του ηθοποιού για να καταφέρει να του αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Σχετικές ειδήσεις

Τζέρεμι Ρένερ: «Επέλεξα να επιβιώσω. Θα το έκανα ξανά»

Τζέρεμι Ρένερ: Στέκεται και πάλι στα πόδια του - Το μηχάνημα με έλλειψη βαρύτητας που χρησιμοποιεί

Τζέρεμι Ρένερ: Καταπλακώθηκε απο το εκχιονιστικό ενώ προσπαθούσε να σώσει τον ανηψιό του