ΚΟΣΜΟΣ

Μπραντ Πιτ: Έκανε το απόλυτο deal - Αγόρασε το σπίτι της Αϊλίν Γκέτι για 5,5 εκατ. δολάρια

Μπραντ Πιτ: Έκανε το απόλυτο deal - Αγόρασε το σπίτι της Αϊλίν Γκέτι για 5,5 εκατ. δολάρια
Instagram

Ο Μπραντ Πιτ αντάλλαξε το σπίτι που έμενε με την Αντζελίνα Τζολί και τα 6 παιδιά τους με αυτό της Αϊλίν Γκέτι.

Στο σπίτι της κληρονόμου πετρελαίου Αϊλίν Γκέτι θα μένει πλέον ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος όχι απλώς το αγόρασε, αλλά το αντάλλαξε με το δικό του. Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο έμενε με την Αντζελίνα Τζολί και τα έξι παιδιά τους.

Το σπίτι αυτό, το πούλησε στην Αϊλίν Γκέτι έναντι 33 εκατομμυρίων δολαρίων και ο ίδιος αγόρασε το δικό της έναντι 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η έπαυλη, που ανήκε προηγουμένως στον James Valentine των Maroon 5 πριν την αγοράσει η Γκέτι, είναι σχετικά μικρή σε σύγκριση με την ιδιοκτησία δύο στρεμμάτων που πούλησε ο Πιτ, αλλά ο σταρ του Χόλιγουντ φέρεται να μην έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει το εν λόγω σπίτι ως κύρια κατοικία του.

Η νέα κατοικία του Πιτ στο Los Feliz χτίστηκε το 1960 από τον αρχιτέκτονα Neil M. Johnson, έχοντας το παρατσούκλι "Steel House" για την εξωτερική του πρόσοψη από ατσάλι και γυαλί. Άλλα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του σπιτιού, περιλαμβάνουν δάπεδα από τεράτζο, ακροκέραμα και οροφές με δοκάρια, σύμφωνα με το Dirt. Το 2.092 τ.μ σπίτι, σε σχήμα L, βρίσκεται σε ένα ακίνητο έκτασης 0,29 στρεμμάτων και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.

Επίσης, έχει μια πισίνα και ένα άνετο αίθριο στο πίσω μέρος ενώ το γυάλινο εξωτερικό σημαίνει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ορατά από τα περισσότερα δωμάτια. Οι τρέχουσες ανέσεις περιλαμβάνουν ένα υδρομασάζ από κόκκινο ξύλο, σάουνα και ένα vintage λευκό ανοιχτό τζάκι μεσαιωνικού μοντέρνου τύπου.

Κύρια κατοικία του ηθοποιού παραμένει το DL James House, μια έπαυλη που χτίστηκε το 1918 σε ένα κτήμα 10.000 τετραγωνικών μέτρων στα Carmel Highlands κατά μήκος της κεντρικής ακτής της Καλιφόρνια.