ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρόμος στην Ιταλία - Παίκτης της Ουντινέζε διέλυσε μπαρ με το αμάξι του

Τρόμος στην Ιταλία - Παίκτης της Ουντινέζε διέλυσε μπαρ με το αμάξι του
Twitter

Ο 20χρονος Ντέστινι Ουντότζι ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό τροχαίο, εισβάλοντας με το αμάξι του σε ένα μπαρ του Ούντινε, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν!

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Τότεναμ, αλλά τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ουντινέζε, ήταν πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα, στο οποίο από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα, ο Ουντότζι έχασε τον έλεγχο της Mercedes του και μπούκαρε σε ένα υπαίθριο μπαρ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (12/4).

Ευτυχώς, λόγω της ώρας, το μαγαζί ήταν κλειστό και δεν είχε κόσμο, καθώς το αμάξι πέρασε πάνω από τραπέζια και καθίσματα, τα οποία διέλυσε πριν χτυπήσει στη τζαμαρία του καταστήματος.

Ο Ιταλός ακραίος αμυντικός βγήκε αλώβητος από τα συντρίμμια και μάλιστα την Πέμπτη (13/4) προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του, ωστόσο θα κληθεί να πληρώσει γερή αποζημίωση στον ιδιοκτήτη του μπαρ στο Ούντινε.

Τη φετινή χρονιά, ο Ουντότζι μετράει 26 συμμετοχές με τη φανέλα της Ουντινέζε σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Σχετικές ειδήσεις