ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Σταμάτησαν φορτηγό και εντόπισαν μαγειρεμένες νυχτερίδες

Γερμανία: Σταμάτησαν φορτηγό και εντόπισαν μαγειρεμένες νυχτερίδες
Pexels

Γερμανοί αξιωματούχοι κατέσχεσαν από φορτηγό μαγειρεμένες νυχτερίδες.

Μαγειρεμένες νυχτερίδες και σχεδόν έναν τόνο μη ψυγμένων ψαριών, κατάσχεσαν Γερμανοί αξιωματούχοι αφού η αστυνομία σταμάτησε ένα φορτηγό που είχε εισέλθει στη χώρα από το Βέλγιο.

Την ανακοίνωση έκαναν οι Αρχές την Τετάρτη. Η ομοσπονδιακή αστυνομία δήλωσε ότι μια περίπολος τη Δευτέρα σταμάτησε το όχημα σε μια έξοδο αυτοκινητόδρομου στα όρια της συνοριακής πόλης Άαχεν και βρήκε τις νυχτερίδες κάτω από τα ψάρια. Ένας κτηνίατρος από το τοπικό γραφείο προστασίας των καταναλωτών στάλθηκε στο σημείο και διέταξε τη δήμευση των νυχτερίδων και των ψαριών. Η αστυνομία κατάσχεσε το φορτηγάκι, το οποίο ήταν ανασφάλιστο.

Ο 31χρονος οδηγός, πολίτης της Ακτή Ελεφαντοστού, αντιμετώπισε ποινική δίωξη για τροχαία αδικήματα και παράνομη είσοδο, επειδή εισήλθε στη χώρα χωρίς χαρτιά ή άδεια οδήγησης, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. Αντιμετωπίζει επίσης διοικητική διαδικασία για παραβάσεις των κανόνων υγιεινής των τροφίμων, ενώ οι τοπικές αρχές εξέταζαν αν παραβίασε τους νόμους περί διατήρησης που αφορούν τις νυχτερίδες.

Δικαστήριο του Άαχεν διέταξε την Τρίτη την κράτηση του οδηγού μέχρι την παράδοσή του στις αρχές της Ιταλίας, όπου ήταν καταγεγραμμένος ως κάτοικος.

Σχετικές ειδήσεις

Ρωσία: Νέα ένταση στη Βαλτική - Αναχαιτίστηκε γερμανικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας

Η Λιθουανία στέλνει στρατιωτικούς στη Γερμανία για να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση Ουκρανών

Γερμανία: Η πλειοψηφία των πολιτών θέλει τα πυρηνικά εργοστάσια