MEDIA

Survivor All Star: Το πάρτι της ένωσης, η αποχώρηση και οι νέες αποβολές

Survivor All Star: Το πάρτι της ένωσης, η αποχώρηση και οι νέες αποβολές

Survivor All Star: Μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα την Δευτέρα του Πάσχα το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με τρεις αγώνες για ασυλίες και μία τελευταία αποχώρηση πριν το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης. 

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star έκλεισε με την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφιδά και την ανακοίνωση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί ότι πολύ σύντομα οι Έλληνες παίκτες θα αναμετρηθούν με τους παίκτες του τουρκικού Survivor.

Μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα την Δευτέρα του Πάσχα το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με τρεις αγώνες για ασυλίες και μία τελευταία αποχώρηση πριν το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων θα φέρει ξέφρενο γλέντι και μία ανάσα ανανέωσης στους παίκτες.

Στο πάρτι θα τραγουδήσει ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη πετάξει για Άγιο Δομίνικο.

Την ίδια ώρα δεν είναι λίγες οι φήμες που ακούγονται για νέες αποβολές, μετά το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Breakfast at star που δείχνει τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τρώει από τα σκουπίδια αλλά και κάποιες φωτογραφίες στις οποίες Κωνσταντίνος Βασάλος και Ηλίας Μπόγδανος φαίνονται να τρώνε.

Πάντως το πάρτι της ένωσης είναι αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα, με τους παίκτες να έχουν ήδη επιλέξει τα τραγούδια τους.

Μετά από πολλούς μήνες οι συμμετέχοντες θα πλυθούν, θα φορέσουν τα λαμπερά τους ρούχα θα φάνε, θα διασκεδάσουν, θα βαθμολογηθούν για τις ερμηνευτικές τους ικανότητες και θα γυρίσουν όλοι μαζί στην ίδια παραλία. Οι ομάδες βέβαια δεν θα διαλυθούν, αφού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως Κόκκινοι και Μπλε πριν αρχίσουν οι ατομικές αναμετρήσεις, όταν πια θα οδεύουμε προς το τέλος του παιχνιδιού.