ΚΟΣΜΟΣ

Jamie Foxx: «Μπορεί πλέον και επικοινωνεί» - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Jamie Foxx: «Μπορεί πλέον και επικοινωνεί» - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Associated Press

Το «επείγον ιατρικό περαστατικό» που έστειλε τον Jamie Foxx στο νοσοκομείο εξετάζουν οι γιατροί. Βελτιώνεται η υγεία του ηθοποιού.

Τα τελευταία 24ωρα ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Jamie Foxx νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ατλάντα και βρίσκεται υπό παρακολούθηση, έπειτα από ένα «επείγον ιατρικό περιστατικό» που προέκυψε και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί.

Τη Μεγάλη Τετάρτη η κόρη του επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς προέκυψε μια επιπλοκή με την υγεία του και χρειάστηκε άμεση νοσηλεία. Σύμφωνα με το TMZ, η κατάσταση του 55χρονου Foxx ήταν αρκετά σοβαρή, αν και οι γιατροί δεν έχουν βρει ακόμη τι προκάλεσε το επεισόδιο αυτό. Η οικογένειά του φέρεται να πέταξε αμέσως στο νοσοκομείο της Ατλάντα για να τον δει από κοντά.

Ο Foxx γύριζε αυτόν τον καιρό την ταινία "Back in Action" για λογαριασμό του Netflix, στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τις Glenn Close και Cameron Diaz. Μετά το επεισόδιο του Foxx, ο σκηνοθέτης της ταινίας χρησιμοποιεί τον κασκαντέρ του ηθοποιού ως "stand-in" σε μερικές σκηνές.

To ΤΜΖ αναφέρει ότι ο Foxx τα πηγαίνει πολύ καλύτερα και «πλέον μπορεί και επικοινωνεί» με το περιβάλλον. Θα μείνει στο νοσοκομείο για μερικές μέρες ακόμη, καθώς οι γιατροί θα τον υποβάλλουν συνεχώς σε εξετάσεις για να προσδιορίσουν τι ακριβώς συνέβη.

Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο Marca.com λένε πως ο Foxx υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Επίσημα, από τους εκπροσώπους του Foxx και τον ίδιο τον ηθοποιό δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση ακόμη.