ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: «Τα βάζει» με τα βρετανικά ΜΜΕ για την επιστολή στον Κάρολο - «Σταματήστε το τσίρκο»

Μέγκαν Μαρκλ: «Τα βάζει» με τα βρετανικά ΜΜΕ για την επιστολή στον Κάρολο - «Σταματήστε το τσίρκο»
Associated Press

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε γράψει επιστολή στον Κάρολο προκειμένου να εκφράσει τις ανησυχίες της για την προκατάληψη σε βάρος της.

Κατά των βρετανικών ΜΜΕ στρέφεται για άλλη μία φορά η Μέγκαν Μαρκλ, έπειτα από δημοσιεύματα που συνέδεαν παλιά αλληλογραφία της με τον βασιλιά Κάρολο με την απόφασή της να μην παραστεί στη στέψη του.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, η Μέγκαν Μαρκλ είχε γράψει επιστολή στον Κάρολο προκειμένου να εκφράσει τις ανησυχίες της για την προκατάληψη σε βάρος της στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

Η εφημερίδα αναφέρει συγκεκριμένα ότι η Μέγκαν Μαρκλ ένιωθε πως δεν είχε πάρει ικανοποιητική απάντηση μετά τις ανησυχίες που εξέφρασε και εν μέρει αυτό αποτέλεσε τον λόγο που αποφάσισε να μην παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Στις επιστολές φέρεται να έγραφε για το ποιος έκανε το σχόλιο για το χρώμα του δέρματος του Άρτσι, προτού γεννηθεί, σύμφωνα με την Telegraph.

Από την πλευρά της η Δούκισσα του Σάσσεξ «ζει τη ζωή της στο παρόν, δίχως να σκέφτεται την αλληλογραφία που έγινε πριν από δύο χρόνια και σχετιζόταν με συζητήσεις πριν από τέσσερα χρόνια», δήλωσε εκπρόσωπός της.

«Ο οποιοσδήποτε διαφορετικός υπαινιγμός είναι ψευδής και ειλικρινά γελοίος. Ενθαρρύνουμε τα tabloid Μέσα και τους διάφορους βασιλικούς ανταποκριτές να σταματήσουν το εξαντλητικό τσίρκο που μόνοι τους δημιουργούν», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου, δίχως τη Μέγκαν, ενώ φούντωσαν και οι φήμες για κρίση στη σχέση του ζευγαριού και πιθανό χωρισμό.