ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Δεν έχει φορέσει το γαμήλιο δώρο του Καρόλου αξίας 15.000 λιρών εδώ και ένα χρόνο

Μέγκαν Μαρκλ: Δεν έχει φορέσει το γαμήλιο δώρο του Καρόλου αξίας 15.000 λιρών εδώ και ένα χρόνο

Η Μέγκαν Μαρκλ, η Δούκισσα του Σάσεξ, έχει πολλά εντυπωσιακά κοσμήματα στη συλλογή της, συμπεριλαμβανομένου ενός βραχιολιού που ήταν ένα δώρο από τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο

Η Μέγκαν Μαρκλ έλαβε ένα βραχιόλι 15.000 λιρών, με το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά την παραμονή του γάμου της, ως δώρο από τον βασιλιά Κάρολο για να την καλωσορίσει στη βασιλική οικογένεια. Το υπέροχο κόσμημα δημιουργήθηκε για τη Δούκισσα του Σάσεξ από τους Bentley & Skinner.

Κατασκευασμένο από ενενήντα δύο στρογγυλά διαμάντια κοπής μπριγιάν, συνολικού βάρους 2 καρατίων, σε λευκό χρυσό, μπορεί να κόστισε έως και 15.000 λίρες.

Η συγκινητική χειρονομία από τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος θα παρέδιδε τη μελλοντική Δούκισσα στον γαμπρό, αντί του πατέρα της, ήταν ο κατάλληλος τρόπος για να καλωσορίσει τη Μέγκαν στην οικογένεια.

Η Μέγκαν φορούσε το βραχιόλι συχνά κατά τις πρώτες μέρες της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και μαθεύτηκε ότι ήταν δώρο από τον βασιλιά Κάρολο κατά τη διάρκεια της πρώτης βασιλικής περιοδείας της Μέγκαν και του Χάρι στα Φίτζι.

Πριν από αυτό, η Μέγκαν είχε φορέσει το δώρο στους εορτασμούς των 70ων γενεθλίων του Καρόλου ως ένα γλυκό φόρο τιμής. Φαίνεται ότι η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχει φορέσει το δώρο εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Σύμφωνα με το style blog Meghan's Mirror, η σύζυγος του Χάρι φόρεσε για τελευταία φορά το βραχιόλι στις 17 Απριλίου 2022, κατά τη διάρκεια των Invictus Games στη Χάγη.

Φόρεσε το βραχιόλι με ένα σικ λευκό σακάκι, τζιν, επώνυμα γυαλιά ηλίου και γόβες. Η Δούκισσα έχει προτιμήσει και άλλα κοσμήματα. Σε αυτά περιλαμβάνονται ένα χρυσό ρολόι Cartier αξίας 20.000 λιρών, που της δώρισε ο πρίγκιπας Χάρι.

Διαβάστε επίσης:

Οργή του Μπάκιγχαμ για το ντοκιμαντέρ Mέγκαν - Χάρι

Πρίγκιπας Χάρι: «Η Μέγκαν και εγώ γνωριστήκαμε... μέσω Instagram»

Πρίγκιπας Χάρι: «Η Μέγκαν μου θυμίζει τη μητέρα μου, τα θυσίασε όλα»