ΚΟΣΜΟΣ

Σάρον Στόουν: Έξαλλη με την Κιμ Καρντάσιαν που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός

Σάρον Στόουν: Έξαλλη με την Κιμ Καρντάσιαν που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός
Η Σάρον Στόουν
AP

Η ανακοίνωση της συμμετοχής της Κιμ Καρντάσιαν στο «American Horror Story» προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση

Η συμμετοχή της Κιμ Καρντάσιαν στην επερχόμενη σεζόν του «American Horror Story» προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στον καλλιτεχνικό κόσμο, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί μια τηλεπερσόνα με ελάχιστη εμπειρία στην υποκριτική επιλέχθηκε για έναν τόσο πολυπόθητο ρόλο.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Σάρον Στόουν αποδοκίμασε με τη σειρά της την Καρντάσιαν, τονίζοντας τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που απαιτούνται για να πετύχει κανείς στη βιομηχανία της υποκριτικής.

Σε σχόλιό της στην ανάρτηση του Access Hollywood στο Instagram σχετικά με την αντίδραση της Πάτι Λουπόν για την Καρντάσιαν, η Στόουν αναφέρθηκε στη θεωρία του συγγραφέα Μάλκολμ Γκλάντγουελ ότι χρειάζονται 10.000 ώρες εξάσκησης για να πετύχεις σε οποιαδήποτε δεξιότητα. Τόνισε επίσης την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ηθοποιοί στην τέχνη τους και τη σημασία της αναγνώρισης του ταλέντου και της αφοσίωσής τους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Λοιπόν... ξέρεις... υποκριτική. Μπορεί να μην είναι χειρουργική του εγκεφάλου, αλλά εκτιμούμε την τέχνη μας. Μελετήσαμε, υποφέραμε, υποφέρουμε γι' αυτό, δέκα χιλιάδες ώρες».

Η Λουπόν η οποία έχει εμφανιστεί σε δύο σεζόν της επιτυχημένης σειράς, εξέφρασε την απογοήτευσή της κατά τη διάρκεια ενός Q&A στην εκπομπή «Watch What Happens Live», δηλώνοντας την αντιπάθειά της να βλέπει μια διασημότητα με μικρή υποκριτική εμπειρία να επιλέγεται σε ρόλο ηθοποιού, λέγοντας: «Με συγχωρείς Κιμ, ξέρεις, τι κάνεις με τη ζωή σου;».

Σημειώνεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν έχει εμφανιστεί σε μικρούς ρόλους στην τηλεόραση αλλά αυτός είναι ο πρώτος της μεγάλος υποκριτικός ρόλος.

Η Κιμ έκανε την είδηση γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα teaser της επόμενης σεζόν της σειράς. Αν και δεν εμφανίζεται στο κλιπ, σε αυτό αναφέρεται: «Η Έμμα Ρόμπερτς και η Κιμ Καρντάσιαν είναι ευαίσθητες. AHS12. Αυτό το καλοκαίρι». H Kαρντάσιαν δεν έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους περαιτέρω πληροφορίες για τη συμμετοχή της στη δημοφιλή παραγωγή, αλλά αρκέστηκε να βάλει μερικά emoji στη λεζάντα.

Σχετικές ειδήσεις

ΗΠΑ: Πέθανε η σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν: «Έσβησε» στα 34 μετά από πλαστική επέμβαση

Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί επισκέφθηκε τις φυλακές της Καλιφόρνια

Κιμ Καρντάσιαν: Ενσαρκώνει την Ούμα Θέρμαν από το «Kill Bill»