ΚΟΣΜΟΣ

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν παρά την επανεμφάνισή του

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν παρά την επανεμφάνισή του

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν παρά την επανεμφάνισή του.

Ο Τούρκος πρόεδρος βρίσκεται στο μικροσκόπιο των τουρκικών μέσων που παρατηρούν κάθε κίνησή του μετά την live κατάρρευση στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης.

Παρά τη διαδικτυακή εμφάνιση του Ερντογάν χθες στην εκδήλωση στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ακουγιού εξακολουθεί να είναι έντονη η ανησυχία στην Τουρκία για την κατάσταση της υγείας του Τούρκου προέδρου. Τα τουρκικά ΜΜΕ μάλιστα εικάζουν ότι «ο Ερντογάν ίσως να έχει κάτι σοβαρό».

Ο Τούρκος πρόεδρος βρίσκεται στο μικροσκόπιο των τουρκικών μέσων που παρατηρούν κάθε κίνησή του: «Δεν επιστρέφει στις συγκεντρώσεις, έχει αργές κινήσεις, παγωμένο βλέμμα, μειωμένη ικανότητα κρίσης» σχολιάζουν, όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Ο Φατίχ Πορτακάλ, παρουσιαστής του Sozcu TV ανέφερε: «Το ζήτημά μας είναι η κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διότι και σήμερα ανακοινώθηκε πως δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του και ως πολίτες αυτής της χώρας προσπαθούμε να καταλάβουμε το τι συμβαίνει. Σαν να υπάρχει κάτι σοβαρό. Δεν ξέρω ακριβώς αλλά ο ίδιος ο Ερντογάν είχε ζητήσει να αυξήσει τους ρυθμούς της εκστρατείας, ενώ έλεγαν πως θα ασχοληθούν με τις σεισμοπληκτες περιοχές».

Και συνέχισε: «Eνώ τώρα ο υπουργός υγείας λέει το συντομότερο δυνατό ο πρόεδρος θα επιστρέψει στην προεκλογική εκστρατεία, δηλαδή δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει ο Ερντογάν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις. Αλλο στέλεχος του κόμματος του λέει πως ίσως το πρόγραμμα του χαλαρώσει. Μήπως είναι κάτι παραπάνω απο μια μόλυνση. Ίσως. Διότι το τελευταίο διάστημα βλέπουμε τις κινήσεις του Ερντογάν. Αργό περπάτημα, αργές κινήσεις, παγωμενο βλέμμα σαν να έχει μειωθεί η ικανότητα κρίσης του.