ΚΟΣΜΟΣ

Τζέιμι Φοξ: Το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια υγείας του

Τζέιμι Φοξ: Το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια υγείας του

«Εκτιμώ όλη σας την αγάπη. Νιώθω ευλογημένος», έγραψε στην ανάρτησή του ο Τζέιμι Φοξ

Ο Τζέιμι Φοξ έπειτα από τρεις εβδομάδες νοσηλείας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο Τζέιμι Φοξ, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του ακολούθους για τη στήριξη στην περιπέτεια υγείας του.

«Εκτιμώ όλη σας την αγάπη. Νιώθω ευλογημένος», έγραψε στην ανάρτησή του ο Τζέιμι Φοξ και στη συνέχεια δημοσίευσε κι ένα story, στο οποίο ευχαριστεί τον Νικ Κάνον, ο οποίος τον αντικατέστησε στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της Fox, «Beat Shazam».

Ο Τζέιμι Φοξ είχε διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 13 Απριλίου, όπως είχε κάνει γνωστό η κόρη του Κορίν. Σε δήλωσή της η οικογένεια του Τζέιμι Φοξ είχε αναφέρει ότι ο 55χρονος υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή». Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πριν λίγες ώρες, πηγές από το περιβάλλον του Τζέιμι Φοξ ανέφεραν στο TMZ ότι «έχει ανάγκη από όλες τις προσευχές που μπορούν να συγκεντρώσουν οι θαυμαστές του» και πρόσθεσαν ότι ο Τζέιμι Φοξ δεν θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν του «Beat Shazam», καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.