GOSSIP

Τζέιμι Φοξ: Θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του

Τζέιμι Φοξ: Θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του

Τζέιμι Φοξ: Ο 55χρονος σταρ νοσηλεύεται για τρίτη εβδομάδα, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί 

Ο Τζέιμι Φοξ βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναρρώνει.

Η κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Κορίν Φοξ, εξέδωσε μια ανακοίνωση στο Instagram στις 13 Απριλίου, αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας της βρίσκεται σε κατάσταση αποκατάστασης αφού αντιμετώπισε μια «ιατρική επιπλοκή» την προηγούμενη μέρα.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, ο Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες», ανέφερε η Κορίν σε μια δήλωση που γράφτηκε για λογαριασμό της οικογένειας Φοξ.

«Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη καθ' οδόν προς την ανάρρωση. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας», ανέφερε η δήλωση. «Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Ο Τζέιμι, ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία Back In Action στο πλευρό της Κάμερον Ντίαζ, έχει λάβει πολλές ευχές από θαυμαστές, φίλους και οικογένεια από τότε που δημοσιοποιήθηκαν τα νέα για την επιπλοκή της υγείας του.

Διαβάστε επίσης:

Τζέιμι Φοξ: Παραμένει στο νοσοκομείο - «Κάνουν εξετάσεις, προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη»

Jamie Foxx: «Μπορεί πλέον και επικοινωνεί» - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Τζέιμι Φοξ: Αγωνία για τον διάσημο ηθοποιό - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο