GOSSIP

Πρίγκιπας Τζορτζ: Eνθουσιασμένος για τον ιστορικό ρόλο που θα έχει στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Πρίγκιπας Τζορτζ: Eνθουσιασμένος για τον ιστορικό ρόλο που θα έχει στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου
AP Photo

Πρίγκιπας Τζορτζ: Ο δεύτερος στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου θα είναι ένα από τα αγόρια που θα έχει τον ρόλο του «Page of Honor» - Συγκινημένοι δηλώνουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον

O πρίγκιπας Τζορτζ σύμφωνα με τις δηλώσεις της μητέρας του Κέιτ Μίντλετον, είναι ενθουσιασμένος για τον ιστορικό ρόλο που θα έχει στην τελετή στέψης του παππού του, βασιλιά Καρόλου.

Να αναφέρουμε ότι, ο πρίγκιπας Τζορτζ θα είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά που θα έχουν τον ρόλο του «Page of Honor» και μάλιστα θα είναι επικεφαλής της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι τα αγόρια που θα λάβουν μέρος στο τελετουργικό, θα μεταφέρουν τις βασιλικές ρόμπες του ζευγαριού - του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα - στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. Όλα τα παιδιά ανήκουν στην οικογένεια του Καρόλου και της Καμίλα και στο στενό φιλικό περιβάλλον.

Εγγονοί της Καμίλα τα άλλα τρία αγόρια

Τα υπόλοιπα αγόρια που θα βρεθούν στη στέψη ως «pages» προέρχονται από την οικογένεια της Καμίλα. Πρόκειται για τους 13χρονους εγγονούς της, Γκας και Λούις Λόπες, 13 ετών, και τον 12χρονο Φρέντι Πάρκερ Μπόουλς.

Συγκινημένοι Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Οι γονείς του μικρού Τζορτζ, πρίγκιπα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, αισθάνονται ιδιαίτερα συγκινημένοι που ο βασιλιάς Κάρολος εξέφρασε την επιθυμία να είναι ο εγγονός του αυτός που θα αναλάβει έναν τόσο σημαντικό ρόλο στη στέψη του. Οι ίδιοι πάντως είχαν κάποιους ενδοιασμούς.

Οι γονείς του ήθελαν πρώτα να βεβαιωθούν ότι ο εννιάχρονος Τζορτζ θα αισθανόταν άνετα στον δημόσιο έλεγχο που συνεπάγεται αυτός ο ρόλος.

Μετά από συζητήσεις με τον πρίγκιπα Τζορτζ, ο οποίος είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον πατέρα του, Γουίλιαμ, ο νεαρός και οι γονείς του δέχτηκαν να αναλάβει αυτόν τον σημαντικό ρόλο.

Ενώ ο πρίγκιπας Τζορτζ θα έχει επίσημο ρόλο στην στέψη του παππού του, δεν θα συμβεί το ίδιο με τα αδέλφια του Σάρλοτ και Λούις. Η οκτάχρονη Σάρλοτ δεν μπορεί να εμφανιστεί επειδή είναι κορίτσι και ο Λούις επειδή είναι πολύ μικρός σε ηλικία (πέντε ετών).

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Τα τελετουργικά, οι άμαξες, οι παραδόσεις και οι λαμπεροί καλεσμένοι

«Κάρολος Γεννημένος Βασιλιάς»: Ντοκιμαντέρ σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στον ΣΚΑΪ

Κάρολος: «Θρίλερ» με το ποιοι θα βρίσκονται δίπλα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ στη στέψη του