ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν σε μουσική υπερπαραγωγή

Βασιλιάς Κάρολος: Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν σε μουσική υπερπαραγωγή
royal website

Εξαιρετικού επιπέδου και παγκοσμίου βεληνεκούς καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν τη μουσική υπερπαραγωγή της 7ης Μαΐου, μία μέρα δηλαδή μετά την ημέρα της στέψης, 6 Μαΐου. 

Την τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ' αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι σε όλο την πλανήτη.

Βεβαίως, σε συνδυασμό με την στέψη, για τον εορτασμό αυτού του ιστορικού γεγονότος θα υπάρξει την επόμενη μέρα, στις 7 Μαΐου και ημέρα Κυριακή, και μία μουσική υπερπαραγωγή παγκόσμιας κλάσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Οι «Stars» του σόου

Εξαιρετικού επιπέδου και παγκοσμίου βεληνεκούς καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν τη μουσική υπερπαραγωγή της 7ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, στο σόου θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες, όπως η Katy Perry, ο Lionel Richie και οι Take That, χωρίς όμως τον Robbie Williams. Επίσης, θα εμφανιστούν ονόματα όπως ο Andrea Bocelli, η Freya Ridings, ο Ουαλός μπασοβαρύτονος Bryn Terfel και ο συνθέτης της soul Alexis French.

Παράλληλα, εμφάνιση θα κάνει και μια χορωδία από ερασιτέχνες τραγουδιστές από όλη τη Βρετανία με την ονομασία «The Coronation Choir».

Το κανάλι που θα αναλάβει τη μετάδοση της πολυποίκιλης - δεδομένου ότι στόχος είναι να αποτυπωθεί ένα πορτρέτο της κοινωνίας και του πολιτισμού του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας - παράστασης είναι το BBC.

Την εκδήλωση, πάραυτα, θα παρακολουθήσουν δια ζώσης 20.000 άτομα, τα οποία έχουν επιλεγεί ύστερα από κλήρωση.

Με τη στέψη θα γραφτεί ένα ακόμη κεφάλαιο στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας και θα γιορτάσει την άνοδο του Καρόλου Γ' στη θέση του βασιλιά μετά τον θάνατο της μητέρας του Ελισάβετ Β' τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σχετικές ειδήσεις