ΚΟΣΜΟΣ

Στέψη Καρόλου: «Έξαλλη» η Καμίλα με τη συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι - «Ήταν αποκρουστικός»

Στέψη Καρόλου: «Έξαλλη» η Καμίλα με τη συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι - «Ήταν αποκρουστικός»
Associated Press

Ο βασιλικός βιογράφος της Καμίλα αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι προς τη μητριά του.

Η Καμίλα «έχασε την ψυχραιμία της» με τον πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με το βασιλικό βιογράφο της.

Ο Τομ Μπάουερ αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι προς τη μητριά του, χαρακτηρίζοντάς την «αποκρουστική», κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο GB News ενόψει της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Όπως είπε, «ο Χάρι συμπεριφέρθηκε απαίσια προς την Καμίλα. Ήταν περιττό. Πιστεύω ότι έχασε την ψυχραιμία της μαζί του. Αυτό που θα έλεγε και η ίδια είναι ότι ειλικρινά της συμπεριφέρθηκε φρικτά».

Και όλα αυτά έρχονται λίγο καιρό αφότου ο Χάρι εξέδωσε την αυτοβιογραφία του «Spare» στην οποία κατέκρινε τη στάση του Παλατιού και «κατακεραύνωνε» την Καμίλα.

Τον περασμένο μήνα, ο γιος της Καμίλα ανταπέδωσε τους ισχυρισμούς του πρίγκιπα Χάρι σχετικά με το «Queen Consort». «Νομίζω ότι η αλλαγή συμβαίνει, αλλά δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας, αυτό δεν ήταν κάποιου είδους παιχνίδι. Παντρεύτηκε το πρόσωπο που αγαπούσε και τέλος», είπε.

Ο δούκας του Σάσεξ στα απομνημονεύματά του είχε γράψει ότι ένιωθε πως η Καμίλα έπαιζε το «παιχνίδι» με σκοπό τον γάμο με τον πατέρα του και το στέμμα. «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με την απόκτηση μίας μητριάς. Νόμιζα ότι με είχε θυσιάσει στον προσωπικό της βωμό δημοσίων σχέσεων».

Μάλιστα, είχε υποστηρίξει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «παρακάλεσε» τον βασιλιά Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα επειδή φοβόταν ότι θα γινόταν η «κακή μητριά τους».

Σχετικές ειδήσεις