ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Λούις: Σε ηλικία μόλις 5 ετών ανέλαβε βασιλικά καθήκοντα

Πρίγκιπας Λούις: Σε ηλικία μόλις 5 ετών ανέλαβε βασιλικά καθήκοντα
ap

Ο πρίγκιπας Λούις, το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κάθριν Μίντλετον ανέλαβε την πρώτη του βασιλική υποχρέωση σε ηλικία μόλις πέντε ετών.

Είναι γνωστό πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναλαμβάνουν το ένα μετά το άλλο καθήκοντα στην υπηρεσία του βρετανικού λαού και της Κοινοπολιτείας. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως τα καθήκοντα μπορούν να ξεκινήσουν και από τα πέντε έτη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρίγκιπας Λούις, το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κάθριν Μίντλετον ανέλαβε την πρώτη του βασιλική υποχρέωση σε ηλικία μόλις πέντε ετών.

Ο μικρός πρίγκιπας, τέταρτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, ενώθηκε τη Δευτέρα, 8 Μαΐου με τους γονείς και τα αδέλφια του, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, στο πλαίσιο του Big Help Out, που αποτελεί μία εθνική πρωτοβουλία εθελοντισμού και σηματοδοτεί, επί του παρόντος, το τέλος του Σαββατοκύριακου της στέψης.

Έτσι ο νεαρός πρίγκιπας Λούις επισκέφθηκε με την οικογένειά του την 3η ομάδα προσκόπων Upton στο Slough, κοντά στο Windsor, σύμφωνα με το παλάτι του Kensington.

Εκεί η οικογένεια συνεργάστηκε με τους προσκόπους στο πλαίσιο ανακαίνισης της προσκοπικής τους καλύβας και ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ εθεάθησαν να ασχολούνται και με άλλες δραστηριότητες, όπως με το βάψιμο μιας βεράντας.

Από την άλλη ο 5χρονος πρίγκιπας Λούις, ντυμένος με μπλε σορτς και μπλε μπλουζάκι πόλο, με τη βοήθεια του πατέρα του γέμισε ένα καροτσάκι με άμμο.

Σχετικές ειδήσεις