ΚΟΣΜΟΣ

Rihanna: Αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της - Πώς αντέδρασαν οι θαυμαστές της

Rihanna
Associated Press

Ο γιος της Rihanna φαίνεται πως πήρε το όνομά του προς τιμήν του παραγωγού και ράπερ RZA -ηγέτη της Wu-Tang Clan-, της αμερικανικής hip hop κολεκτίβας που δημιουργήθηκε στο Staten Island το 1992

Η Rihanna και ο σύζυγός της, A$AP Rocky, έναν χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους αποκαλύπτουν το όνομα του παιδιού τους. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, το ζευγάρι έδωσε στο παιδί της το όνομα RZA Athelston Mayers, με τους θαυμαστές τους να μην ενθουσιάζονται…

Ο γιος της Rihanna φαίνεται πως πήρε το όνομά του προς τιμήν του παραγωγού και ράπερ RZA -ηγέτη της Wu-Tang Clan-, της αμερικανικής hip hop κολεκτίβας που δημιουργήθηκε στο Staten Island το 1992.

Μάλιστα, η Rihanna είχε φορέσει ρούχα που αντιπροσωπεύουν τη Wu-Tang Clan, η οποία αποτελείται από τους RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa και τον αείμνηστο Ol' Dirty B**tard.

Οι θαυμαστές της πίστευαν ότι το αγοράκι μπορεί να ονομαζόταν Noah, αλλά το ζευγάρι δεν τους έκανε το χατίρι. Ειδικότερα, το πιστοποιητικό γεννήσεως δείχνει ότι ο RZA έλαβε το μεσαίο όνομα του πατέρα του Athelston.

Τον Φεβρουάριο του 2023, η popstar του «Umbrella» αποκάλυψε στη διάρκεια της εμφάνισής της στο Super Bowl ότι εκείνη και ο ράπερ περιμένουν το δεύτερο μωρό τους. Τον ίδιο μήνα, ο μπαμπάς της Rihanna, Ronald Fenty, δήλωσε στο «Page Six» ότι οι μουσικοί είχαν σκεφτεί μερικά ονόματα για τον μικρό.

Δεν είναι σαφές αν η Rihanna σκοπεύει να είναι το ίδιο μυστικοπαθής σχετικά με το όνομα του δεύτερου παιδιού της. Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής εμφάνισής της στο Met Gala, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη της είναι αρκετά διαφορετική. «Δεν υπάρχουν λιγούρες. Όλα είναι διαφορετικά, αλλά το απολαμβάνω», εξήγησε. Πρόσθεσε ότι είναι «ερωτευμένη» με τον μικρό της. «Έχω εμμονή και δεν αισθάνομαι καν ενοχές γι' αυτό», πρόσθεσε η RihannaRI.