ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: «Πυροβόλησέ την» - Η στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν 34χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της

ΗΠΑ: «Πυροβόλησέ την» - Η στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν 34χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της
Twitter

Ένας αστυνομικός  πυροβολεί την 34χρονη και ο σύζυγός της φωνάζει «Μην την πυροβολήσετε». 

Σοκαριστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ σχετικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα σε ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη τον Απρίλιο του 2022, όταν η 34χρονη Τζέιμι Φέιθ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικούς όταν τράβηξε μαχαίρι.

Στη Νέα Υορκη ημέρα Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 σημειώθηκε το τραγικό επεισόδιο όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο που έμενε η 34χρονη με τον σύντροφό της και τα τρία νεαρά παιδιά τους κατάφεραν να αποκλιμακώσουν την ένταση.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν άργησαν να αλλάξουν τροπή και έτσι, ενώ οι αστυνομικοί, Τζόσουα Κέμλατζ και Κρίστοφερ Μίλερ, συζητούσαν με την 34χρονη, Φέιθ και φαίνεται πως η τελευταία προσπάθησε ξαφνικά με ένα μαχαίρι να επιτεθεί στους ένστολους.

«Μαχαίρι, μαχαίρι» ακούγεται να φωνάζει ένας εκ των αστυνομικών ενώ παράλληλα καλούν την 34χρονη να πετάξει το μαχαίρι. Όταν, όμως, η 34χρονη δεν φαίνεται να υπακούει τότε ακούγεται κάποιος από τους αστυνομικούς να φωνάζει «πυροβόλησέ την».

Τελικά ο Κέμλατζ πυροβολεί τέσσερις φορές και η 34χρονη πέφτει νεκρή, με τον σύντροφό της να φωνάζει «μην την πυροβολήσετε, γαμώτο».

«Τι κάνατε, τι κάνατε, φύγετε από πάνω της» ακούγεται να λέει ο σύντροφος της 34χρονης ενώ το βίντεο τελειώνει με τον άντρα να παρακαλάει τους αστυνομικούς να μην τον σκοτώσουν.

Η έρευνα για την υπόθεση και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 34χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα από τους πυροβολισμούς των αστυνομικών, συνεχίζεται.

Σχετικές ειδήσεις