ΚΟΣΜΟΣ

Τζέιμι Φοξ: Η οικογένειά του προετοιμάζεται για το χειρότερο

Τζέιμι Φοξ: Η οικογένειά του προετοιμάζεται για το χειρότερο
ΑΡΧΕΙΟΥ

Τζέιμι Φοξ: Η ασθένεια που τον κρατά εδώ και ένα μήνα στο νοσοκομείο, παραμένει μυστήριο με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν καθημερινά σε εξετάσεις

Η οικογένεια και οι φίλοι του Τζέιμι Φοξ πιστεύεται ότι «ελπίζουν για το καλύτερο, αλλά προετοιμάζονται για το χειρότερο», καθώς ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο ένα μήνα μετά από μια «σοβαρή επιπλοκή στην υγεία του».

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας ταινίας Back In Action, μαζί με την Κάμερον Ντίαζ .

Αν και παραμένει μυστήριο η φύση της ασθένειας του διάσημου ηθοποιού, η κόρη του αμέσως μετά εξήγησε ότι οι γιατροί αντιμετώπιζαν τον σταρ του Django με «μεγάλη προσοχή» και ζήτησε σεβασμό στην ιδιωτικότητα της οικογένειας.

Την περασμένη Τετάρτη εμφανίστηκε στο Instagram μία δήλωση του Φοξ, ο οποίος δήλωνε ότι «αισθανόταν ευλογημένος» από την έκρηξη αγάπης και ενδιαφέροντος που έλαβε, καθώς πολλοί διάσημοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην περιπέτεια της υγείας του.

Καθώς ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο, πηγές κοντά στην οικογένεια δηλώνουν σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι οι γιατροί εξακολουθούν να προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη, προσθέτοντας: «Δεν θα έμενε σε νοσοκομείο τόσο πολύ, αν ήταν πολύ καλά».

Την περασμένη εβδομάδα, η κατάσταση του Τζέιμι ειπώθηκε ότι βελτιώθηκε, με πηγές να υποστηρίζουν ότι οι γιατροί κάνουν περισσότερες εξετάσεις προτού του επιτρέψουν να φύγει και τον συμβούλεψαν να «κρατήσει το επίπεδο του άγχους χαμηλά».

Με πληροφορίες από mirror