ΚΟΣΜΟΣ

Hannah Waddingham: Ποια ήταν η παρουσιάστρια που «έκλεψε την παράσταση» στην eurovision

Hannah Waddingham: Ποια ήταν η παρουσιάστρια που «έκλεψε την παράσταση» στην eurovision
Η Hannah Waddingham
AP

Eurovision 2023: Η 48χρονη ηθοποιός Hannah Waddingham, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά μιούζικαλ, είναι γνωστή στο κοινό για τον ρόλο της ως Rebecca Welton στη σειρά «Ted Lasso», για τον οποίο έχει κερδίσει και το βραβείο Emmy.

Ο μουσικός διαγωνισμός Eurovision, που διεξάγεται στο Λίβερπουλ της Αγγλίας έφτασε στο τέλος της με την Ελλάδα να μην είναι στον μεγάλο τελικό και την Σουηδία να κατακτά την πρώτη θέση. Στον τελικό την παράσταση έχει κλέψει μία κυρία. Βραβευμένη και πολυτάλαντη κυρία. Η διάσημη ηθοποιός Hannah Waddingham, η οποία παρουσίασε τον μουσικό διαγωνισμό μαζί με τις Alesha Dixon, και την Ουκρανή τραγουδίστρια Julia Sanina.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός ξεχώρισε από τις συμμετοχές της στις δημοφιλείς σειρές «Ted Lasso» και «Game of Thrones».

Η 48χρονη ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά μιούζικαλ, είναι γνωστή στο κοινό για τον ρόλο της ως Rebecca Welton στη σειρά «Ted Lasso», για τον οποίο έχει κερδίσει και το βραβείο Emmy. Έχει εξαίσια φωνή, μάλλον μίλησαν εκεί τα γονίδια, καθώς η μητέρα της ήταν τραγουδίστρια όπερας, όπως και οι δύο παππούδες της.

Η Hannah Waddingham έπαιξε και στο «Game of Thrones» υποδυόμενη τη Septa Unella, η οποία φώναζε το «shame» στη Σέρσεϊ Λάνιστερ ενώ συμμετείχε και στη δημοφιλή σειρά του Netflix, "Sex Education".

Το κοινό της Eurovision ξετρέλανε πάντως, όχι μόνο για τη φωνή της, όταν τραγούδησε σε κάποια στιγμή, ούτε περίμεναν να αναγνωρίσουν τώρα το υποκριτικό της ταλέντο. Την αποθέωσαν όταν μίλησε γαλλικά. Η ίδια έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι λατρεύει τις ξένες γλώσσες και ξέρει να μιλάει γαλλικά και ιταλικά.

Στα μελλοντικά της σχέδια, περιλαμβάνεται η πρεμιέρα της ταινίας Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Twο με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, στην οποία θα έχει ένα πέρασμα, αλλά και η συμμετοχή της στην κινηματογραφική μεταφοράς της σειράς The Fall Guy με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling.

Όπως έχει πει, η κόρη της έχει ένα αυτοάνοσο νόσημα. Στο δωμάτιό της μάλιστα έχει τοποθετήσει το βραβείο Emmy που κέρδισε για να της θυμίζει πως «Η μαμά είναι μακριά, μόνο όταν υπάρχει ένας πραγματικός καλός λόγος».

Σχετικές ειδήσεις

Eurovision: Τι ψήφισε η ελληνική επιτροπή και το κοινό – Χαμός με το 4άρι στην Κύπρο

Eurovision: Η νικήτρια Loreen που λατρεύει την Ελλάδα, οι ψηφοφορίες και το πάρτι στο Twitter

Eurovision 2023:Οκτώ ατάκες του Twitter με το που τελείωσε το act η Σουηδία είχαν κρίνει ήδη τη νίκη