ΚΟΣΜΟΣ

Σαρλίζ Θερόν: Ερωτευμένη ξανά η γοητευτική ηθοποιός - Ποιος είναι ο νέος της αγαπημένος

H Σαρλίζ Θερόν με φόντο το Κολοσσαίο
H Σαρλίζ Θερόν με φόντο το Κολοσσαίο
Α.Ρ

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη διάσημη ηθοποιό Σαρλίζ Θερόν με τον νέο της σύντροφο σε μια δημόσια εμφάνιση στο Λος Άντζελες.

Η Σαρλίζ Θερόν «συνελήφθη» να κρατιέται χέρι με ένα όμορφο μοντέλο καθώς όλα δείχνουν οτι βρήκε ξανά την αγάπη μετά από τα αποτυχημένα ειδύλλια που είχε με τον Σον Πεν και τον Γκάμπριελ Όμπρι. Η 47χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τον Alex Dimitrijevic σε ένα ρομαντικό ραντεβού σε εστιατόριο στη συνοικία Los Feliz του Λος Άντζελες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδειχνε πολύ ευδιάθετη καθώς φωτογραφήθηκε μαζί με τον Dimitrijevic στο εστιατόριο στη γειτονιά Los Feliz του Λος Άντζελες. Eθεάθη μάλιστα να κρατιέται χέρι-χέρι με τον σύντροφό της που είναι μοντέλο, την ώρα που περπατούσαν για να πάμε για φαγητό.

Ο Dimitrijevic, ο οποίος έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman και Combo Boxing, αναφέρεται ως μοντέλο με έδρα το Λος Άντζελες. Η τελευταία σχέση υψηλού προφίλ για τη Νοτιοαφρικανή ηθοποιό ήταν με τον διάσημο συνάδελφό της Σον Πεν το 2015. Είχε επίσης σχέσεις στο παρελθόν με τον ηθοποιό Κρεγκ Μπίρκο, τον τραγουδιστή των Third Eye Blind Στέφεν Τζένκινς, τον ηθοποιό Στιούαρτ Τάουνσεντ και το μοντέλο Γκαμπριέλ Όμπρι.

H Σαρλίζ Θερόν σε φωτογράφιση στο ΚολοσσαίοΑΡ

Η ηθοποιός έχει δύο κόρες: τη Τζάκσον 11 ετών και την Όγκουστ 7 ετών. Τον Δεκέμβριο του 2022, η Σαρλίζ Θερόν είπε ότι θα εγκατέλειπε την καριέρα της για τα παιδιά της αν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσά τους σε μια συνέντευξη στο The Hollywood Reporter.

«Μου αρέσει να είμαι μαμά περισσότερο από ό,τι μου αρέσει να είμαι ηθοποιός ή παραγωγός. Και δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό. Αν κάποιος μου έλεγε αύριο, "Δεν μπορείς να τα κάνεις και τα δύο", θα ήμουν λυπημένη να εγκαταλείψω την υποκριτική; Φυσικά. Αλλά για μένα θα ήταν απίθανο».

Πριν από λίγες ημέρες η Σαρλίζ Θερόν έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη Ρώμη, όπου πόζαρε με δημιουργία υψηλής ραπτικής του οίκου Dior και με φόντο το Κολοσσαίο.